Mr. President: The American Presidency, 2001-2020

Tillfälligt slut - Oklart datum
Artnr: GMT2223
1049 kr
 
Ett solo-spel om att regera som USA:s president.
Det är inget valspel. Det börjar efter att du har blivit vald. Det handlar om att sitta i stolen och försöka föra fram din agenda samtidigt som du navigerar i pågående kriser, politiska fiender, den allmänna opinionen, dina relationer med kongressen och pressen och att hålla ditt land säkert i en värld av rivaliserande nationer och agendor som bara verkar fortsätta att blåsa upp runt dig.

Mr. President är ett resurshanteringsspel där du aldrig har tillräckligt med resurser för att uppnå hela din agenda, och vägen du tar genom en alltid oförutsägbar storyline vilar på de val du gör. Beroende på resultaten av dessa val, och på utvecklingen av en "annorlunda varje spel"-berättelse, kommer du antingen att tänka "POTUS? Piece of Cake!" eller "Varför VILLE jag ha det här jobbet?" många gånger i varje spel.

Precis som den faktiska presidenten kommer du att ha en rad allierade och resurser som hjälper dig när du navigerar både i maktens korridorer i landets huvudstad och osäkerheterna i internationella relationer. Dessa allierade och resurser kommer att variera från spel till spel, men du kommer alltid att kunna lita på att din utrikesminister och försvarsminister hjälper dig med utrikespolitik och med användning, där du anser nödvändigt, av stridskraften i den amerikanska militären.

Du kommer också att ha en uppsjö av inhemska rådgivare och vänner i kongressen som hjälper dig att navigera de många utmaningarna i kongressen, hushållen och politiken. Du kommer alltid att ha tillgång till minst en verkligt exceptionell talang (även detta kommer att variera från spel till spel), någon som utmärker sig i just sitt jobb och är en "kraftmultiplikator" för dig på sitt eget unika sätt. Hur du leder och använder denna blandning av talanger och erfarenhet till ditt förfogande kommer att räcka långt för att avgöra din framgång eller misslyckande under din chans att bli Mr. President.
1 Spelare
480-720 Min
14+ År
Engelska
  • Recensioner (1)
  • 5 Betyg på Mr. President: The American Presidency, 2001-2020 i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Strategispel hos Spelexperten
    Skriv ett omdöme
    Jonathan

    2023-12-17

    Helt fantastiskt! Spelet har ett otroligt djup och spelar annorlunda vid varje tillfälle. Det är i princip omöjligt att skapa en liknande runda flera gånger. Som samlare på spel från olika författare via producenten GMT Games och det här är ett spel som jag väntat på under flera års tid. Kvaliteten och nyansen är över förväntan. Det som är värt att tänka på är att spelet kräver en hyfsat stor yta och att spelet kan ta upp till en hel dag att spela, men passar också bra till att spela en period åt gången och fortsätta vid ett senare tillfälle. Det är helt klart mitt favoritspel från GMT och det bästa brädspelet som släpptes under 2023. Ett sätt att summera spelet är att säga att det är en ''President-Simulator”, då det är väldigt många aspekter involverade och bollar i luften samtidigt. Rekommenderas starkt!
    Var denna recensionen till hjälp?
    1 | 0
    Visa fler
Vi tipsar
Mr. President: The American Presidency, 2001-2020 i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Strategispel hos Spelexperten (GMT2223)
Mr. President: The American Presidency, 2001-2020

Se fler varor

North Africa '41
1-2
Vi tipsar
Kampanjen i Nordafrika, från Rommels första offensiv i mars 1941 till december...
Köp
Info
739 kr
Battles for the Shenandoah: A Death Valley Expansion
1-2
Vi tipsar
Great Battles of the American Civil War IX
Köp
Info
399 kr
1846
3-5
Vi tipsar
1846 är ett 18xx-spel som utspelar sig i mellanvästern i USA.
Köp
Info
594 kr
Paths of Glory: Deluxe Edition
2
Vi tipsar
Kliv in i skorna för monarker och marschaller som triumferade och misslyckades fr&#...
Köp
Info
875 kr
Dominant Species
2-6
Vi tipsar
90,000 B.C.
Köp
Info
699 kr

Andra köpte även

Sleeves Arcane Tinmen - 63 x 88 mm
Vi tipsar
100 st sleeves i storlek Standard.
Köp
Info
50 kr
Ultra Pro Premium Sleeves 63,5 x 88 mm
Vi tipsar
100 sleeves i storlek standard 63,5 x 88 mm.
39 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 63 x 88 mm Non-Glare
Vi tipsar
50 sleeves i storleken Standard.
Köp
Info
45 kr
Unmatched Adventures: Tales to Amaze
1-4
Vi tipsar
Pulp-äventyr, spännande historier och lokala legender från mitten av 1900...
Köp
Info
619 kr
Unmatched: Marvel - For King and Country
2-3
Vi tipsar
I strid är ingen jämlik.
Köp
Info
429 kr
Logga in