Fog of Love

Fog of Love

I lager
444 kr
Antal: 
Will you be friends, lovers or foes?

Fog of Love is a game for two players. You will create and play two vivid characters who meet, fall in love and face the challenge of making an unusual relationship work.

Playing Fog of Love is like being in a romantic comedy: roller-coaster rides, awkward situations, lots of laughs and plenty of difficult compromises to make.

Much as in a real relationship, goals might be at odds. You can try to change, keep being relentless or even secretly decide to be a Heartbreaker. It's your choice.

The happily ever after won't be certain, but whatever way your zigzag romance unfolds, you'll always end up with a story full of surprises - guaranteed to raise a smile!

Fog of Love i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Strategispel hos Spelexperten (HHP0000)
Fog of Love
Regelspråk: Engelska
Ålder (från): 17 år
Antal spelare: 2
Speltid: 60-120 min
Artnr: HHP0000

omdömen (1)

1 omdömen
Jenny 2018-01-22

Var lite tveksam till om jag skulle ge den en 3a eller en 4a. Jag vill verkligen gilla spelet men det är saker som inte riktigt funkar för mig. Komponenterna är fantastiska!Det känns bara inte som om de kan bestämma sig, är det ett rollspel där ingen riktigt är vinnare eller är det win or loose. Första gången fokuserade jag mest på pilarna på alla kort och det gjorde det lätt att vinna och det gjorde även att man struntade i rollspelet, tillochmed vad som stod på korten. Andta gången körde jag rollspelet och gjorde de val som kändes bra för min karaktär, men då vi spelade det sista och lite svårare spelet så hade de slängt in kort som gjorde spelet till mer av en tävling, vissa av mina kort försvann, min tokens flyttades osv och då blev jag ännu mer förvirrad av hur jag skulle spela det.Jag kan tänka mig att det tar sin tid att få in hur man ska spela och även att det inte passar alla. Vill du vinna och har du svårt för spel som är rätt lugna och svårt för rollspel så köp ett annat spel. Annars tycker jag att man ska prova för det är ett väldigt annorlunda spel och det sitter kvar i huvudet efter att man kört det.

Visa fler

Se fler varor

Teotihuacan: Late Preclassic Period (Exp.)
Teotihuacan is bustling with action!
315 kr
Coriolis - Horisontens Hemligheter
Ikonernas förlovade rike är fyllt av olösta mysterier.
165 kr
Star Wars: Legion - Droidekas (Exp.)
Versatile and extremely destructive.
279 kr
Coriolis - Atlas Över Tredje Horisonten
I denna Atlas över Tredje horisonten beskrivs hela tio stjärnsystem i detalj
269 kr

Andra köpte även

Wingspan (Swe)
Det prisbelönta och bedårande fina fågelspelet – nu äntligen i svensk ve...
589 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 59 x 92 mm
100st sleeves i storlek Large.
45 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 41 x 63 mm
100st sleeves i storlek Mini.
35 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 79 x 120 mm
100 st sleeves i storleken Oversize.
65 kr

Artiklar som du besökt

Fog of Love
Will you be friends, lovers or foes?
444 kr