Bild it

Bild it 2.0

I lager
239 kr
Antal: 
En ny version av det superkula familjespelet där det gäller att vara stadig både på handen och på huvudet!
Korten visar vilka konstruktioner ni ska bygga och specialkorten ger en extra twist. Fiska upp byggdelarna och sätt ihop dem till olika konstruktioner. I [bild’ it] kan ni tävla mot varandra individuellt, eller spela tillsammans i lag.
Det kan se lätt ut att bygga upp de här enkla formerna – men det blir lite svårare när du ska hålla i kranen och använda vänster hand... Och ännu svårare när du ska styra kranen med huvudet. Definitivt svårt, men desto roligare blir det, när ni spelar i lag och kranen är fäst i två huvuden
Bild it 2.0 i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Familjespel hos Spelexperten (40861215)
Bild it 2.0
Bild it 2.0
Regelspråk: Svenska, Finska, Norska, Danska
Ålder (från): 8 år
Antal spelare: 1-8
Speltid: 30 min
Artnr: 40861215

omdömen (3)

3 omdömen
Matte 2020-12-26

Äntligen är detta spel tillbaka. Hur kul som helst.

Marcus 2015-09-17

Bild’it är ett galet spel där man tävlar i att bygga olika konstruktioner med små lyftkranar. I spelet finns en mängd kort som talar om vilka konstruktioner som ska byggas med de delar som finns på spelplanen samt hur lång tid man har på sig att göra detta. Det går att spela både enskilt och i lag och spelarna/lagen har varsin spelpjäs på spelplanen. Hur många steg framåt man får gå avgörs av hur väl man lyckades med sitt bygge. Beroende på vart på spelplanen man hamnar så ska man bygga konstruktionerna på olika sätt, antingen med handen eller med huvudet! För att göra detta fäster man helt enkelt den lilla kranen i ett pannband. Spelar man i lag så har bägge spelarna i laget en varsin kran, som fästs i samma krok. Samma sak gäller om man bygger tillsammans med hjälp av huvudet. Då är det med andra ord samarbete av den högre skolan som krävs för att navigera kranen så exakt som möjligt. Ibland bygger man konstruktionerna en och en mot klockan, ibland inträffar en duell, där första spelaren/laget att bygga klart den aktuella konstruktionen vinner och får flytta fram på spelplanen. Först i mål vinner spelet!Bild’it är ett suveränt spel eftersom det är otroligt enkelt att lära sig, fantastiskt roligt att spela för både barn och vuxna och att det passar utmärkt att bara plocka fram när andan faller på. Man behöver absolut inte spela efter reglerna för att ha roligt här, utan kan helt enkelt skippa spelpjäserna och flyttandet av dessa för att bara spela dueller med en kompis tills man tröttnar. Konstruktionerna har alla olika svårighetsgrader, vilket gör att detta spel passar utmärkt för alla åldrar. Det är ett spel som passar både som pedagogiskt spel för barn, som familjespel och som partyspel. Oavsett vilket är det en garanterad skrattfest som rekommenderas varmt!

niclas 2012-10-24

Helt galet roligt spel!Provade det hos en vän för några dagar sedan, och jag kan säga att det var länge sen jag skrattade så mycket i vuxen ålder!Ett måste varje familjs spelhylla.Detta kommer bli en klassiker!!!

Visa fler

Se fler varor

Peliko Pussel - Hönshus 1000 Bitar
Pappussel med 1000 bitar.
149 kr
Kivi
Kivi är ett roligt taktiskt tärningsspel.
139 kr
Lek tafatt med Mumin
Mumintrollen vill leka tafatt - är du med?
169 kr
Peliko Pussel - Björnar 1000 Bitar
Pappussel med 1000 bitar.
149 kr

Andra köpte även

Absolut Överens
Ett superroligt och tempofyllt spel som allt det ni trodde ni var överens om!
299 kr
Mer eller mindre
Ett galet roligt spel om antal, årtal, längd, bredd, djup, höjd, vikt och tid.
279 kr
Otrio Deluxe
Årets familjespel 2016
349 kr
Magic Tower
Årets Barnspel 2014!
195 kr

Artiklar som du besökt

Bild it 2.0
En ny version av det superkula familjespelet där det gäller att vara stadig både p&...
239 kr