Bild it

Tillfälligt slut - Oklart datum
325 kr
Bild it, ett superkul familjespel där det gäller att vara stadig på handen och med huvudet!
Korten visar vilka konstruktioner som ska byggas och hur lång tid man har på sig, vilket kan se enkelt ut. Men frågan är om du ska bygga med någon hand, med huvudet eller kanske tillsammans med din kamrat - med två händer eller två huvuden! Bild it - Garanterat roligt.
Bild it i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Familjespel hos Spelexperten (40861215)
Bild it
Bild it
Bild it
Regelspråk: Svenska
Ålder (från): 8 år
Antal spelare: 1-4
Speltid: 30 min
Artnr: 40861215

omdömen (2)

2 omdömen
Marcus 2015-09-17

Bild’it är ett galet spel där man tävlar i att bygga olika konstruktioner med små lyftkranar. I spelet finns en mängd kort som talar om vilka konstruktioner som ska byggas med de delar som finns på spelplanen samt hur lång tid man har på sig att göra detta. Det går att spela både enskilt och i lag och spelarna/lagen har varsin spelpjäs på spelplanen. Hur många steg framåt man får gå avgörs av hur väl man lyckades med sitt bygge. Beroende på vart på spelplanen man hamnar så ska man bygga konstruktionerna på olika sätt, antingen med handen eller med huvudet! För att göra detta fäster man helt enkelt den lilla kranen i ett pannband. Spelar man i lag så har bägge spelarna i laget en varsin kran, som fästs i samma krok. Samma sak gäller om man bygger tillsammans med hjälp av huvudet. Då är det med andra ord samarbete av den högre skolan som krävs för att navigera kranen så exakt som möjligt. Ibland bygger man konstruktionerna en och en mot klockan, ibland inträffar en duell, där första spelaren/laget att bygga klart den aktuella konstruktionen vinner och får flytta fram på spelplanen. Först i mål vinner spelet!Bild’it är ett suveränt spel eftersom det är otroligt enkelt att lära sig, fantastiskt roligt att spela för både barn och vuxna och att det passar utmärkt att bara plocka fram när andan faller på. Man behöver absolut inte spela efter reglerna för att ha roligt här, utan kan helt enkelt skippa spelpjäserna och flyttandet av dessa för att bara spela dueller med en kompis tills man tröttnar. Konstruktionerna har alla olika svårighetsgrader, vilket gör att detta spel passar utmärkt för alla åldrar. Det är ett spel som passar både som pedagogiskt spel för barn, som familjespel och som partyspel. Oavsett vilket är det en garanterad skrattfest som rekommenderas varmt!

niclas 2012-10-24

Helt galet roligt spel!Provade det hos en vän för några dagar sedan, och jag kan säga att det var länge sen jag skrattade så mycket i vuxen ålder!Ett måste varje familjs spelhylla.Detta kommer bli en klassiker!!!

Visa fler

Se fler varor

Labyrint Brädspelet (Tv)
Barnens favorit från TV!
189 kr
Pettson & Findus Uppfinningsspel
Ett tärningsspel för alla nyfikna, uppfinningsrika barn och inte-barn!
239 kr
56
Word Winder
Ett spel med slingrande ord där du täcker bokstäver med marker för att bilda o...
99 kr 225 kr
Smart 10
Årets vuxenspel 2017!
245 kr

Andra köpte även

Den som skrattar förlorar
Sveriges största humorshow – nu som sällskapsspel!
239 kr
Pandemic (Swe)
Du och dina kompanjoner är medlemmar i en smittskyddsenhet.
325 kr
Ticket To Ride Europe
Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!
349 kr
När då då?
Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna?
298 kr

Artiklar som du besökt

Bild it
Bild it, ett superkul familjespel där det gäller att vara stadig på handen och med ...
325 kr