Lego Harry Potter - Den Förbjudna Skogen Umbridges Möte

Lego Harry Potter - Den Förbjudna Skogen Umbridges Möte

Tillfälligt slut - Oklart datum
270 kr
Ta Harry Potter™ fans till en värld full av magi, mystik och fantastiska varelser när Harry, Hermione och Dolores Umbridge™ ger sig in i Den förbjudna skogen.
Harry Potter™ fans kan skapa en magisk värld full av jättar, kentaurer och förtrollade träd när de ger sig in Den förbjudna skogen med LEGO® Harry Potter Den förbjudna skogen: Umbridges möte. Minifigurer och magiska varelser i Den förbjudna skogen Barn kan ge sig in i Den förbjudna skogen med 3 minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger™ och Dolores Umbridge™ – och kasta en trollformel för att öppna det stora trädet och avslöja olika tillbehör: en lykta, ett ben och ett kalkonlår. Det finns 2 kentaurfigurer och den rörliga jätten Graup som barn kan använda för att plocka upp Umbridge och ta med henne ... vart de vill. Unga häxor och trollkarlar kommer att älska att iscensätta klassiska ögonblick från filmerna om Harry Potter och hitta på egna magiska äventyr. Välj de bästa leksakerna för Harry Potter fans Om du letar efter en speciell födelsedagspresent eller julklapp är LEGO Harry Potter seten perfekta för att återskapa minnesvärda scener från filmerna med favoritkaraktärer och coola varelser som sätter trollkarlsvärlden i barns händer.

• Denna populära Harry Potter och Fenixorden leksak inspirerar barns kreativa tänkande, problemlösningsförmåga och rolleksfärdigheter när unga häxor och trollkarlar återskapar äventyr i Den förbjudna skogen.
• Harry Potter™ fans får magin att komma till liv med 3 minifigurer – Harry Potter, Hermione Granger™, Dolores Umbridge™ – 2 kentaurer, den rörliga jätten Graup och ett öppningsbart träd med en lykta, ett ben och ett kalkonlår.
• Uppmuntra och underhåll barn med en resa till Den förbjudna skogen där de kan upptäcka ett öppningsbart träd med överraskningar inuti, magiska varelser och möjligheten att ta itu med den onda Dolores Umbridge™ en gång för alla!
• LEGO® Harry Potter™ Den förbjudna skogen: Umbridges möte är en populär födelsedagspresent till barn från 8 år som gillar actionfyllda lekset och coola klossleksaker.
• När trädet är stängt är det 12 cm högt och figuren Graup är 13 cm hög, vilket ger en magisk modell i stor skala för barn som vill skapa roliga äventyr eller visa upp modellerna i sitt rum.
• Inga batterier behövs. Denna praktiska Harry Potter™ leksak ger barn oändliga, fantasifulla lekmöjligheter, när och var de vill.
• Få barn att börja bygga och leka direkt med enkla, tydliga instruktioner. För ännu mer skoj kan barn kombinera detta lekset med andra LEGO® Harry Potter™ leksaker.
• LEGO® Harry Potter™ leksakerna innehåller populära karaktärer, fantastiska varelser och coola platser som får spännande filmscener att komma till liv! Med dessa funktionsspäckade set är magin i barnens händer.
Lego Harry Potter - Den Förbjudna Skogen Umbridges Möte i gruppen LEKSAKER / Lego hos Spelexperten (75967)
Lego Harry Potter - Den Förbjudna Skogen Umbridges Möte
Lego Harry Potter - Den Förbjudna Skogen Umbridges Möte
Lego Harry Potter - Den Förbjudna Skogen Umbridges Möte
Ålder (från): 8+ år
Artnr: 75967

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Lego Super Mario - Boomer Bills Attack Expansion
Nya möjligheter för din Super Mario startbana!
285 kr
Lego City - Utforskarubåt 60264
Utforskarubåten har allt barn behöver för fantasifulla undervattensäventyr.
289 kr
Lego Technic - Mini CLAAS XERION 42102
En fantastisk utmaning för unga LEGO® Technic fans – som kombinerar 2 modeller i 1...
99 kr
Lego Harry Potter - Hagrids stuga: Rädda Vingfåle 75947
Ett besök i Hagrids stuga leder till en djärv hippogriffräddning!
549 kr

Andra köpte även

Rummy
Rummy är ett spel där man tävlar om poäng med andra spelare på ett roligt...
199 kr
Tjuv och Polis kortspel
Älskad klassiker nu som kortspel!
69 kr
Tjuv och polis
Ett legendariskt & fartfyllt rollspel som engagerar hela familjen!
299 kr
Babblarna kan du göra
Lek med ord, ljud och rörelser.
149 kr

Artiklar som du besökt

Lego Harry Potter - Den Förbjudna Skogen Umbridges Möte
Ta Harry Potter™ fans till en värld full av magi, mystik och fantastiska varelser n...
270 kr