Sällskapsspel & Brädspel - Tusentals spel

Lego Ninjago - Katana 4x4 70675

Utgått (Visas ej i meny)
459 kr
Inspirera barn att skapa NINJAGO® äventyr med ett skjutande, skärande och rammande fyrhjulsdrivet ninjafordon!
Med den här coola fyrhjulsdrivna bilen och ninjaactionfigurer kan barn iscensätta en storslagen strid om den förbjudna spinjitzuskriftrullen. LEGO® NINJAGO® ninjafordonet 70675 Katana 4x4 har öppningsbar minifigurcockpit, dold snurrande kaststjärneklinga med ramningsfunktion, 2 kanoner med fjädermekanism och ett öppningsbart vapenförråd. Barn kommer att älska att återuppleva scener från NINJAGO tv-serien och hitta på egna historier med de 5 minifigurerna, olika vapen och tillbehör som en förbjuden spinjitzuskriftrulle med byggbar hållare och Nya FS:s tornadospinner som är ny för juni 2019. Ge varje LEGO byggare en otrolig byggupplevelse med det här LEGO NINJAGO setet med Instructions PLUS, som finns i LEGO Life appen för smartphones och surfplattor. Med de enkla, intuitiva bygginstruktionerna kan barn zooma, rotera och visualisera sin skapelse med det speciella spökläget medan de bygger. Instructions PLUS är dessutom perfekt för yngre byggare, som vägleds genom byggprocessen så att de får uppleva känslan av att lyckas på egen hand.

• Innehåller 5 LEGO® NINJAGO® minifigurer som är nya för juni 2019: Kai, Nya FS (Forbidden Spinjitzu), Char, pyropiskare och pyrohuggare. 
• Bilmodellen Katana 4x4 har öppningsbar minifigurcockpit, roterande kaststjärneklinga med ramningsfunktion, 2 kanoner med fjädermekanism, öppningsbart vapenförråd med olika guldfärgade vapen, hjul med guldfärgade fälgar, turbomotorer med flamrörsdelar, ninjaflagga och dekorativa vapen. 
• Tryck på spaken under bilen för att ramma minifigurer med kaststjärneklingan. 
• En förbjuden spinjitzuskriftrulle med byggbar hållare ingår också. 
• Det här LEGO® NINJAGO® setet innehåller Kais silver- och guldfärgade katanasvärd, Chars ormspira, pyropiskarens piska och pyrohuggarens svärd. 
• Tillbehör: Kais katanahållare, Nya FS:s ”uppgraderade” huva och tornadospinner som är ny för juni 2019, Chars ormstjärt, pyropiskarens ormrustning och pyrohuggarens sköld. 
• Cool leksak som inspirerar barn att återskapa spännande action från NINJAGO® tv-serien. 
• Använd LEGO® Life appen för att få tillgång till de intuitiva bygginstruktionerna Instructions PLUS. Vägled yngre byggare genom byggprocessen med lättanvända funktioner för att zooma, rotera och visualisera skapelser med spökläget medan de bygger. 
• Ninjafordonet Katana 4x4 är 8 cm högt, 21 cm långt och 13 cm brett.
Lego Ninjago - Katana 4x4 70675 i gruppen  hos Spelexperten (70675)
Lego Ninjago - Katana 4x4 70675
Lego Ninjago - Katana 4x4 70675
Lego Ninjago - Katana 4x4 70675
Ålder (från): 8 år
Artnr: 70675

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Andra köpte även

När då då?
Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna? 

279 kr
Ticket To Ride Europe (Swe)
Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!
349 kr
Pusselmatta 500-3000 bitar
Det perfekta hjälpmedlet för pusselfantaster.
169 kr
Den som skrattar förlorar
Sveriges största humorshow – nu som sällskapsspel!
239 kr

Artiklar som du besökt