Splatoon 3 - Nintendo Switch

I lager
Artnr: 211170
649 kr
 
Köp
Välkommen till Splatlands!


Sätt färg på Splatlands, en solbränd öken bebodd av stridshärdade Inklings och Octolings. Splatsville, kaosets stad, är det adrenalinfyllda hjärtat i denna dammiga ödemark.

Även i denna ödsliga miljö regerar Turf War och strider rasar i nya etapper i de omgivande vildmarkerna. Dynamiska nya rörelser hjälper dessa fighters att undvika attacker och täcka mer mark, tillsammans med ett nytt bågformat vapen för att slänga bläck.

Häng på Agent 3 i en kamp mot den onda Oktariska armén i berättelseläget. Upptäck hemlighetern
a med Alterna, the Fuzzy Ooze och hur de hör samman med temat, "Return of the Mammalians."

Måla dig till seger: Spelare kan använda sina vapen för att skjuta eller måla bläck överallt. Färglägg motståndarna för då du slår ut dem tillfälligt. Pröva också att byta till Swim Form för då kan du simma i bläcket och glida runt på banan. Väldigt effektivt för du kan på så sätt ta dig uppför väggar, genom staket och du fyller också på din tank med bläck. Dessutom kommer de nyligen tillagda Squid Roll- och Squid Surge-rörelserna att vara till god hjälp när du ska ta dig fram på banorna i spelet.

En färgstark arsenal: Alla vapentyper från tidigare spel är tillbaka tillsammans med några helt nya. Platta till motståndarna med rollers, skjut dem med bläck på nära håll med den nya vapentypen Splatana, håll dig fuktig med den nya Tacticooler eller överraska med en rad speciella förmågor.

Spela med vänner: Alla spellägen som är tillgängliga i spelets lobby, förutom Anarchy Battle (Series), kan spelas med vänner. Det är nu möjligt att fortsätta spela i en vald grupp efter en match avslutats, vilket är första gången i denna spelserie.

Turf War Battles: Detta spelläge är online för flera spelare samtidigt. Två lag ställs mot varandra i en tre minuters strid där det gäller att måla in det mesta av slagfältet med sitt bläck. Helt nya banor som Eeltail Alley, Scorch Gorge, Mincemeat Metalworks och Undertow Spillway finns här och du kommer få återse banor som Museum d’Alfonsino, Hammerhead Bridge och Mahi-Mahi Resort. Totalt väntar 12 banor att se fram emot på releasedagen och fler kommer i framtida uppdateringar.

Splatfest events: Återkommande events online är att räkna med. I Splatfest-eventen röstar spelare på ett av tre lag och kan sedan kämpa för sitt Splatfest-lag i 4 vs 4 Turf War-strider. En nyhet är det färgstarka och kaotiska Tricolor Turf War, ett läge där tre lag tävlar samtidigt och förstaplatsen måste försvara sig i en unik strid 4 vs 2 vs 2.

Anarchy Battles: Detta läge kommer att sätta allas skicklighet på prov. Spelare deltar i strider i fyra roterande lägen för att klättra i rankingen. Anarchy Battle (Series) är för spelare som vill anta en utmaning på egen hand. Alternativt är att gå med i Anarchy Battle (Open) där går ihop med vänner.

Salmon Run: I detta intensiva samarbetsläget för fyra spelare avvärjer spelarna vågor av livsfarliga Salmonid-bossar. Detta läge är numera tillgängligt att spela när som helst.

Return of the Mammalians: I enspelarläget Story Mode tar du dig an rollen som Agent 3 i en hård kamp mot Octarians för att upptäcka hemligheterna med Alterna och Fuzzy Ooze. Att spela det här läget kommer också att fungera som en idealisk träningsplats inför flerspelarlägena.

Mängder av valmöjligheter: Splatoon 3 har nya och utökade val, både vad gäller utrustning och mycket annat. Så spana in alla Splatsvilles butiker. De senaste kläderna, segerställningar, personliga skåpdekorationer och mer som finns i en så kallad säsongskatalog. Säsong 1-katalogen är tillgänglig från release och varje säsong varar i tre månader. Ytterligare kostnadsfria uppdateringar och betal-DLC planeras också för framtiden.
1 Spelare
7+ År
  • Recensioner (0)
  • 0 Betyg på Splatoon 3 - Nintendo Switch i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / TV-spel / Nintendo Switch hos Spelexperten
    Skriv ett omdöme

    Den här produkten har inga recensioner.

Vi tipsar
Splatoon 3 - Nintendo Switch i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / TV-spel / Nintendo Switch hos Spelexperten (211170)
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch
Splatoon 3 - Nintendo Switch

Se fler varor

Everybody 1-2 Switch - Nintendo Switch
2-8 (lokalt)
Vi tipsar
Samla familj och vänner för lite roliga upptåg i Everybody 1-2-Switch
Köp
Info
339 kr
Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass Set Exp
Vi tipsar
Få hela 48 extra banor till ditt Mario Kart 8 Deluxe!
Köp
Info
374 kr
Nintendo Switch Sports - Nintendo Switch
Vi tipsar
En ny version av den klassiska Wii Sports-serien
Köp
Info
549 kr
Fire Emblem Engage - Nintendo Switch
1
Vi tipsar
Kommer Fell Dragon att resa sig igen? Kalla på Emblemen och rädda kontinenten...
Köp
Info
599 kr
Disney Illusion Island - Nintendo Switch
1-4
Vi tipsar
Följ med Musse & Vänner på ett uppdrag


Köp
Info
449 kr

Andra köpte även

Secret Hitler
5-10
Vi tipsar
Secret Hitler är ett dramatiskt spel med politiska intriger och svek satt i 30-tale...
Köp
Info
699 kr
Hitster - Förläng Festen (Swe)
2-99
Vi tipsar

Nyhet

300 Extra Hits!


Köp
Info
399 kr
Hitster (Swe)
2-99
Vi tipsar
Hitster Orginal - med spelregler på svenska.


Köp
Info
399 kr
Dune: Imperium - Uprising
1-6
Vi tipsar
Balansera militär makt med politiska intriger, samtidigt som du använder nya v...
Köp
Info
649 kr
Hitster (Eng)
2-99
Vi tipsar
Lyssna på över 100 år av hits och turas om att gissa när de slä...
Köp
Info
299 kr
Logga in