Dungeon Lords: Happy Anniversary

Dungeon Lords: Happy Anniversary

I lager
699 kr
Antal: 
Grundspelet, expansionen The Festival Season och mycket mer!
Dungeon Lords: Happy Anniversary inkluderar grundspelet, expansionen The Festival Season, klistermärken för food tokens, metallmynt, en ny "Dungeon Set-Up" miniexpansion och mer.

I Dungeon Lords, är du en "evil dungeon lord" som försöker att bygga den bästa fängelsehålan av dem alla. Du anlitar monster, bygger rum, köper fällor och besegrar kämpar som ämnar att stoppa dig. Varje runda, använder spelarna en uppsättning kort för att välja var de ska utplacera sina "worker imps". Handlingar varierar från att gräva guld, anlita monster, köpa fällor etc. Varje handling (action) har tre utrymmen tillgängliga - där varje utrymme har olika effekter (ex. att gräva guld tillåter dig att utvinna mer guld från varje plats). När korten används, kommer två av dessa bli låsta och kan inte användas den nästa rundan.

Hela spelet varar i två "game years", och varje år består av fyra säsonger (även kallat turns). I början av varje säsong, ser spelarna heroes och events som skall komma i aktuell säsong, vilket ger dem chansen att förbereda sig. I slutet av varje season, efter den första, tilldelas heroes till varje spelare i enlighet med spelarnas "level of evilness". Heroes varierar mellan mighty heroes till sneaky thieves. Varje hero har sin egen kraft vilken spelaren måste förbereda sig på. I slutet av varje år, färdas heroes in i fängelsehålorna för att strida.

Poängsamlande i spelet baseras på vad du har byggt, monstren som du rekryterat och hjältarna som du har fångat.

The Festival Season lägger till en femte säsong till året: festival season. Mer tid att bygga din dungeon, men samtidigt mer tid för äventyrarna att samla mer anhängare. Det finns nya monster, rum och fällor för att förbereda din dungeon för strid, men även nya otrevliga besvärjelser för äventyrarna och sluga barder som manar på dem att utföra så kallade "hjältedåd" - icke att förglömma två paladins för varje år, nu redo att straffa upp till två onda spelare.

Skulle du vilja tvinga andra spelare mot den onda sidan istället för att flytta dig själv mot den goda när du besöker staden? Vad sägs om att göra en investering istället för traditionellt guldgrävande? Eller att reparera erövrade tunnlar och rum istället för att gräva nya? Endast åtta handlingar (actions) är fortfarande tillgängliga för dig att ta, men varje säsong ersätts en av dessa med ett set av alternativa utrymmen som erbjuder nya och fascinerande valmöjligheter. Och nämnde vi att det nyligen blivit mode för dungeon lords att ha deras egna personliga husdjur?
Dungeon Lords: Happy Anniversary i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Strategispel hos Spelexperten (CGE1029)
Dungeon Lords: Happy Anniversary
Regelspråk: Engelska
Ålder (från): 13 år
Antal spelare: 2-4
Speltid: 120 min
Artnr: CGE1029

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Dungeon Lords
I Dungeon Lords är du en ond härskare som försöker bygga den bästa ”...
395 kr
Alchemists: The King's Golem (Exp.)
Ett nytt logikpussel med nya belöningar och konsekvenser.
225 kr
Under Falling Skies
Rymdvarelser har kommit för att erövra jorden. Fiendens fartyg fyller himlen. Mänsk...
325 kr
Galaxy Trucker 1st Ed: Another Big Expansion (Exp.)
Lika stor som The Big Expansion
329 kr

Andra köpte även

Mayday Sleeves 63,5 x 88 mm
100 Sleeves i storlek Standard
20 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 44 x 68 mm
100 st sleeves i storlek Small.
35 kr
Mayday Sleeves 56 x 87 mm
100 sleeves i storlek Standard USA
23 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 59 x 92 mm
100 st sleeves i storlek Large.
45 kr

Artiklar som du besökt

Dungeon Lords: Happy Anniversary
Grundspelet, expansionen The Festival Season och mycket mer!
699 kr