Starfinder RPG: Puppets Without Strings (ThrC6)

I lager
Artnr: PZO7230
199 kr / 165 kr
199 kr

Tidigare lägsta pris

199 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
Antal: 
Köp
The Threefold Conspiracy, del 6
Med pris på sina huvuden och bevis för en konspiration som går hela vägen till toppen av Pact Worlds regering reser hjältarna till Absalom Station för att rentvå sina namn och spåra dubbelagenterna. Men tiden är knapp, eftersom de misstänkta är på väg att väljas in i det mäktiga Pact Council. När agenterna avmaskeras har hjältarna sin sista chans att ansikte mot ansikte möta dockmästaren som ligger bakom alla deras problem och är arkitekten för den stora konspirationen som hotar hela systemet!

"Puppets Without Strings" är ett Starfinder-rollspel-äventyr för fyra 11: e karaktärer. Detta äventyr avslutar Threefold Conspiracy Adventure Path, en sexdelad, månatlig kampanj där spelarna avslöjar lömska utlänningar som har infiltrerat det galaktiska samhället. Denna volym innehåller också råd om hur du kan hålla din kampanj förbi det sista mötet, en titt på magiska träningsakademier över hela galaxen och ett urval av nya och oförklarliga monster.
Engelska
  • Recensioner (0)
  • 0 Betyg på Starfinder RPG: Puppets Without Strings (ThrC6) i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Rollspel / Starfinder hos Spelexperten
    Skriv ett omdöme

    Den här produkten har inga recensioner.

Vi tipsar
17
Starfinder RPG: Puppets Without Strings (ThrC6) i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Rollspel / Starfinder hos Spelexperten (PZO7230)
Starfinder RPG: Puppets Without Strings (ThrC6)

Andra köpte även

Sequence
2-12
Vi tipsar
En blandning av luffarschack och vanligt kortspel.

Köp
Info
299 kr
Klask
2
Vi tipsar
Årets familjespel 2015

Köp
Info
399 kr
Drakborgen
2-4
Vi tipsar
Gryningen är här. Du drar i järnringen på den tunga porten. Den glid...
Köp
Info
389 kr
Ticket To Ride Europe (Swe)
2-5
Vi tipsar
Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!
Köp
Info
349 kr
Smart 10
2-8
Vi tipsar
Årets vuxenspel 2017!
Köp
Info
275 kr
Logga in