Prepper

I lager
Artnr: 5858991
419 kr
Antal: 
Köp
Var inte rädd - var förberedd!
Har du vad som krävs för att överleva när kranarna är torra, strömmen har gått och konserverna sinar? Och vem lyckas MacGyvra sig ur den knivigaste av situationer?

MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, säger att varje hem ska ha en krislåda. Att det är ditt ansvar att vara förberedd på att klara dig i minst 72 timmar utan vatten, värme eller Wi-Fi. Är dunkarna fyllda och du redo? Trodde inte det va. Med det här spelet lyfter du din krisberedskap till nya höjder – med glimten i ögat och en vevradio i din Bug Out Bag!

Prepper är brädspelet där du får kombinera sunt förnuft och strategisk skärpa med din förmåga att tänka kreativt på stående fot. I spelets första del sätter vi din överlevnadskunskap på prov med en rad trixiga frågor, medan du fyller ditt preppingförråd med smart utrustning. Allt du vet är att du behöver vara beredd, vad som än händer.

Prepper pendlar mellan helylle och totalt vanvett – men hur du än tar dig igenom spelet (och kriserna!), kommer du ut på andra sidan garanterat mer förberedd. Och bästa preppare, kom ihåg: hoppet hägrar vid horisonten, men det är alltid mörkast före gryningen. Om inte du har skaffat en riktig krislåda där hemma, låt detta bli din första. Krishantering har sällan varit roligare.
2-4 Spelare
60-90 Min
10+ År
Svenska
 • Recensioner (2)
 • 5 Betyg på Prepper i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Familjespel hos Spelexperten
  Skriv ett omdöme
  Ezekiel Gummispjut

  2023-02-25

  Hela familjen tyckte att det här var ett toppenspel. Vi är ett gäng där ingen har särskilt mycket erfarenhet av brädspel, och jag köpte därför detta då det verkade ha djup samtidigt som det var lättövergripligt. Det scratchar frågesports-itchen samtidigt som MacGyver-momenten i krisfasen är ett riktigt toppeninslag som bjuder in till helfestliga lösningar. Är det någon form av kritik jag ska ge så är det att tonen i frågorna varierar lite väl mycket. Ibland vill det vara jättehumoristiskt(vilket det lyckas med), och ibland blodallvarligt. Familjens samlade betyg var 4,5/5 och det vill jag nog också ge det. Vår första kväll där vi tillsammans lärde oss detta spel är dock en självklar femma. Hur trevligt som helst, vilket det är sällan inlärningsmoment i brädspel är i mitt tycke. Presentationen är riktigt bra. Inget comic sans och/eller papyrus i introduktionsboken här inte.
  Var denna recensionen till hjälp?
  0 | 0
  Magnus Johansson

  2022-03-16

  Sjukt roligt spel. Vi har spelat 4 personer men också 2 personer i 4 lag, funkade bra det åxå. Underhållande och blev jättebra diskussioner i gruppen. Ligger helt rätt i tiden. Vi hade åler 13-50 och alla skrattade och var delaktiga. Rekommenderas
  Var denna recensionen till hjälp?
  1 | 0
  Visa fler
Vi tipsar
Prepper i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Familjespel hos Spelexperten (5858991)
Prepper

Se fler varor

Karriär
2-6
Vi tipsar
Spelet om lycka, pengar & framgång!
Köp
Info
249 kr
Kalabalik
2-8
Vi tipsar
Festspelet där det oväntade händer!
Köp
Info
299 kr
Ritjakten
2-6
Vi tipsar
Familjespelet där du ritar och gissar dig till seger.
Köp
Info
325 kr
Say What?
2-20
Vi tipsar
Vad gömmer sig i lådan?
Köp
Info
209 kr
Coin Set (Swe)
2+
Vi tipsar
Tävla om att hitta set bland bordets 10 mynt som alla har olika symboler och antal.
Köp
Info
189 kr

Andra köpte även

När då då?
2-8
Vi tipsar
Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna? 

Köp
Info
259 kr
Codenames (Swe.)
2-8
Vi tipsar
Mästerspionen säger "Flagga: 2". Kan du hitta de 2 kodorden som relaterar till...
Köp
Info
169 kr
Catan (Swe.)
3-4
Vi tipsar
REA
Tänk dig tillbaka till tiden för de stora upptäcktsresorna:

Köp
Info
339 kr 299 kr
Space kubb
2-10
Vi tipsar
Som kubb, fast roligare!
Köp
Info
199 kr
Exit: The Game - Det hemliga laboratoriet (Swe)
1-4
Vi tipsar
Ni har anmält er som testpersoner till en läkemedelsstudie.
Köp
Info
179 kr
Logga in