Prepper

I lager
Artnr: 5858991
419 kr
Antal: 
Köp
Var inte rädd - var förberedd!
Har du vad som krävs för att överleva när kranarna är torra, strömmen har gått och konserverna sinar? Och vem lyckas MacGyvra sig ur den knivigaste av situationer?

MSB, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, säger att varje hem ska ha en krislåda. Att det är ditt ansvar att vara förberedd på att klara dig i minst 72 timmar utan vatten, värme eller Wi-Fi. Är dunkarna fyllda och du redo? Trodde inte det va. Med det här spelet lyfter du din krisberedskap till nya höjder – med glimten i ögat och en vevradio i din Bug Out Bag!

Prepper är brädspelet där du får kombinera sunt förnuft och strategisk skärpa med din förmåga att tänka kreativt på stående fot. I spelets första del sätter vi din överlevnadskunskap på prov med en rad trixiga frågor, medan du fyller ditt preppingförråd med smart utrustning. Allt du vet är att du behöver vara beredd, vad som än händer.

Prepper pendlar mellan helylle och totalt vanvett – men hur du än tar dig igenom spelet (och kriserna!), kommer du ut på andra sidan garanterat mer förberedd. Och bästa preppare, kom ihåg: hoppet hägrar vid horisonten, men det är alltid mörkast före gryningen. Om inte du har skaffat en riktig krislåda där hemma, låt detta bli din första. Krishantering har sällan varit roligare.
2-4 Spelare
60-90 Min
10+ År
Svenska
 • Recensioner (2)
 • 5 Betyg på Prepper i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Familjespel hos Spelexperten
  Skriv ett omdöme
  Ezekiel Gummispjut

  2023-02-25

  Hela familjen tyckte att det här var ett toppenspel. Vi är ett gäng där ingen har särskilt mycket erfarenhet av brädspel, och jag köpte därför detta då det verkade ha djup samtidigt som det var lättövergripligt. Det scratchar frågesports-itchen samtidigt som MacGyver-momenten i krisfasen är ett riktigt toppeninslag som bjuder in till helfestliga lösningar. Är det någon form av kritik jag ska ge så är det att tonen i frågorna varierar lite väl mycket. Ibland vill det vara jättehumoristiskt(vilket det lyckas med), och ibland blodallvarligt. Familjens samlade betyg var 4,5/5 och det vill jag nog också ge det. Vår första kväll där vi tillsammans lärde oss detta spel är dock en självklar femma. Hur trevligt som helst, vilket det är sällan inlärningsmoment i brädspel är i mitt tycke. Presentationen är riktigt bra. Inget comic sans och/eller papyrus i introduktionsboken här inte.
  Var denna recensionen till hjälp?
  1 | 0
  Magnus Johansson

  2022-03-16

  Sjukt roligt spel. Vi har spelat 4 personer men också 2 personer i 4 lag, funkade bra det åxå. Underhållande och blev jättebra diskussioner i gruppen. Ligger helt rätt i tiden. Vi hade åler 13-50 och alla skrattade och var delaktiga. Rekommenderas
  Var denna recensionen till hjälp?
  1 | 0
  Visa fler
Vi tipsar
Prepper i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Familjespel hos Spelexperten (5858991)
Prepper

Se fler varor

Kalabalik
2-8
Vi tipsar
Festspelet där det oväntade händer!
Köp
Info
299 kr
Skogen Memory
2-5
Vi tipsar
Väck de minstas intresse för den svenska skogen och arterna däri med Skog...
Köp
Info
129 kr
Nice Dice
Vi tipsar
Det bästa spelet är det du har med dig!
Köp
Info
129 kr
Sjön
2-6
Vi tipsar
Spelet om vad som finns i sjön.


Köp
Info
349 kr
Skogen
2-6
Vi tipsar
Spelet där du fyller skogen med liv!


Köp
Info
349 kr

Andra köpte även

Exit: The Game - Ödestugan (Swe)
1-4
Vi tipsar
Hur tar man sig ut ur stugan?
Köp
Info
179 kr
Catan: Sjöfarare (Exp.)
3-4
Vi tipsar
Hissa segel, det är dags att ge er ut till sjöss!

Köp
Info
293 kr
Cluedo - Det klassiska detektivspelet
2-6
Vi tipsar
Det klassiska detektivspelet!
Köp
Info
299 kr
Carcassonne Expansion - Inns and Cathedrals (Swe)
2-6
Vi tipsar
Gör dig redo för nya utmaningar i Carcassonne.
Köp
Info
124 kr
Card Holder Wood 35 cm
Vi tipsar
Korthållare
59 kr
Logga in