The Magnificent

The Magnificent

I lager
550 kr
Antal: 

The Magnificent är ett tätt utformat Eurogame i en mystisk värld vackert illustrerad av den franska konstnären Martin Mottet.

I spelet tävlar spelarna om att locka den största publiken till sina shower, med magnifika artister. Under processen måste du utöka ditt läger genom att placera brickor i Tetris-stil på ditt spelarkort, samla in element som behövs för showerna och sätta upp föreställningar i dina tält.

På din tur tar du en tärning från utbudet. Värdet av den valda tärningen är din styrka. Lägg till detta värdet på alla tärningar av samma färg som du redan har samlat in, använd sedan denna styrka för att utföra en av tre huvudåtgärder: bygg, res eller utför. Ju mer styrka du har, desto bättre blir åtgärden, men i slutet av omgången måste du betala - i mynt - summan av din högst värderade tärningsfärg. Således tar tärningar av samma färg bättre åtgärder, men kommer att kosta fler mynt.

När varje spelare har gjort fyra varv slutar omgången. Varje spelare måste kasta ett av sina ringmästarkort och få poäng enligt sina krav. Efter tre omgångar avslutas spelet och den spelare som har samlat flest poäng vinner.

Mer detaljerat, spelare börjar spelet med fyra ringmaster-kort och en unik tränarkakel. Varje ringmästarkort ger en speciell förmåga (som utlöses när du placerar en tärning på den) och ett unikt poängmöjlighet. När du väljer ett ringmästarkort att kasta och göra poäng i slutet av omgången måste du därför också ta hänsyn till vilka specialförmågor du vill behålla.

Förutom din huvudåtgärd kan du använda tränare på dina personligt unika tränarplattor eller på vanliga tränarutrymmen på spelbrädet för olika fördelar.

I slutet av varje omgång väljer spelarna, i ordning efter spelarnas högst rankade prestationer, ett nytt ringmästarkort och ett tränarbricka som ger nya förmågor och poängmöjligheter för nästa omgång.

The Magnificent i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Strategispel hos Spelexperten (APO10121)
The Magnificent
Regelspråk: Engelska
Ålder (från): 14 år
Antal spelare: 1-4
Speltid: 60-90 min
Artnr: APO10121

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Magnetic Quick Rings - Glitter 3 Pack
49 kr
Inis: Seasons of Inis (Exp.)
Inis welcomes a 5th player!
429 kr
7 Wonders Duel (Eng)
7 Wonders för två spelare.

225 kr
Capital Lux 2: Pocket
Utforska alla nya kraftkombinationer i detta taktiska kortspel
198 kr

Andra köpte även

Catan (Swe.)
Tänk dig tillbaka till tiden för de stora upptäcktsresorna:

295 kr
Jelly Beans Beanboozled Spinner 5th Edition
Femte versionen med 2 helt nya smaker.
119 kr
När då då?
Vad minns du mest och bäst av stort och smått genom tiderna? 

299 kr

Artiklar som du besökt

The Magnificent
The Magnificent är ett tätt utformat Eurogame i en mystisk värld vackert illustrera...
550 kr