LEGO Minecraft - Skaparlådan 3.0

LEGO Minecraft - Skaparlådan 3.0

I lager
785 kr
Antal: 
Släpp loss Minecraft™ spelares kreativitet med praktiska LEGO® lekar
LEGO® Minecraft™ Skaparlådan 3.0 tar den roliga spänningen från Minecraft till den verkliga världen med ett mångsidigt set med LEGO byggklossar och delar. Cool byggleksak för Minecraft spelare Skaparlådan sprudlar av Minecraft idéer och inspiration. Med populära karaktärer från spelet – Steve, Alex, en Creeper™, en gris och en zombie – och massor av roliga funktioner – från en TNT-funktion till en strid mot Creeper – får detta lekset dina Minecraft äventyr att komma till liv! Interaktiva instruktioner Instructions PLUS är en interaktiv guide för smarta enheter i den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner. Visningsverktyg för att zooma och rotera hjälper barn att ha roligt samtidigt som de bygger slottet och bondgården på egen hand. Alternativa byggen finns tillgängliga online. Minecraft spelet kommer till liv med LEGO klossar och figurer LEGO Minecraft seten sätter kreativa fantasilekar i barnens händer. Denna coola samling Minecraft byggleksaker tar spelare till en ny dimension med fantasifulla lekar!

• Få Minecraft™ spelares kreativa äventyr att komma till liv i verkligheten med Skaparlådan 3.0 (21161). Den är full av LEGO® Minecraft byggklossar och välkända figurer som inspirerar till oändliga fantasilekar!
• Denna Minecraft™ byggleksak innehåller 564 klossar och delar, plus populära karaktärer från spelet – Steve, Alex, Creeper™, gris och zombie – och en mängd roliga funktioner, från en TNT-funktion till en Creeper-strid.
• Setet innehåller allt barn behöver för att iscensätta fantasifulla Minecraft™ äventyr i ett coolt slott, på en livlig bondgård eller i egna häftiga miljöer där de kan utforska nya sätt att spela sitt favoritspel.
• LEGO® Minecraft™ Skaparlådan 3.0 är perfekt som födelsedagspresent eller julklapp till spelare från 8 år. Denna byggleksak ger barn oändligt med praktiska Minecraft äventyr, oavsett om de leker på egen hand eller med vänner.
• Slottet är 18 cm högt, 27 cm brett och 26 cm djupt, och bondgården är 16 cm hög, 26 cm bred och 26 cm djup – detta lekset erbjuder Minecraft™ skoj i stor skala.
• Denna byggbara Minecraft™ leksak kräver inga batterier. Lekarna drivs av barns fantasi – så det roliga tar aldrig slut.
• Tryckta instruktioner är bra men digitala Instructions PLUS är GRYMMA! Med appen LEGO® Bygginstruktioner kan även yngre byggare zooma, rotera och visualisera sina modeller när de skapar egna Minecraft™ världar.
• LEGO® Minecraft™ seten kombinerar onlinespänningen från Minecraft med praktiskt byggande. Med detaljerade modeller, delar och karaktärer, plus massor av roliga funktioner, erbjuder dessa set en ny dimension av Minecraft skoj.
LEGO Minecraft - Skaparlådan 3.0 i gruppen LEKSAKER / Lego hos Spelexperten (21161)
LEGO Minecraft - Skaparlådan 3.0
LEGO Minecraft - Skaparlådan 3.0
LEGO Minecraft - Skaparlådan 3.0
Ålder (från): 8+ år
Artnr: 21161

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

LEGO City - Glassbil 60253
Barn kan servera strutar och isglassar till invånarna i LEGO® City från serveringsl...
195 kr
LEGO Jurassic World Xbox One
Upplev det spännande Lego-äventyret i Jurassic World
199 kr
LEGO Super Mario - Toads Skattjakt Expansion
Mängder med nya möjligheter att bygga ut din Super Mario startbana!
695 kr
LEGO Classics - Vit basplatta 11010
Ge LEGO® fans ett större, ljusare sätt att bygga, leka med och visa upp sina egna s...
75 kr

Andra köpte även

Monopol: Junior
Ett Monopolspel för dem yngre spelarna.
249 kr
Mix-Max
Det klassiska spelet där du kan mixa ihop huvud, hatt, bål, ben och skor på de mest...
139 kr
Battleship Wood
Superklassiska Sänka skepp - i träformat
249 kr
Rubiks kub 2x2
Vill du mjukstarta din "rubikskarriär" ?
75 kr

Artiklar som du besökt

LEGO Minecraft - Skaparlådan 3.0
Släpp loss Minecraft™ spelares kreativitet med praktiska LEGO® lekar
785 kr