LEGO Harry Potter - Privet Drive 4

LEGO Harry Potter - Privet Drive 4

I lager
695 kr
Antal: 
Sätt massor av skoj i barns händer när de utforskar familjen Dursleys ikoniska hem
LEGO® Harry Potter™ Privet Drive 4 förflyttar barn till ett av de mest ökända husen i filmerna om Harry Potter. Leksakshus med minifigurer och magiska filmscener Alla som gillar Harry Potter kommer att ha massor av skoj med minifigurerna Harry, Ron Weasley™, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley och Dobby™. De kan ha kul med fantasifulla lekar i det fullt utrustade 2-våningshuset, hitta Harrys hemliga skrubb under trappan och aktivera alla brev från Hogwarts™ som flyger in från brevlådan. Harry Potter samlarleksak med flygande bil Den magiska spänningen fortsätter utomhus när Ron dyker upp utanför fönstret i den flygande Ford Anglia. Barn kan öppna bagageutrymmet för att fästa kedjan i kroken och sedan dra loss fönstret för att hjälpa Harry att fly! Välj de bästa Harry Potter presenterna Om du letar efter de bästa barnleksakerna är LEGO Harry Potter seten perfekta för oändliga fantasilekar med samlarminifigurer och fantastiska funktioner.

Barn kan återskapa alla fantastiska händelser som äger rum i familjen Dursleys hem på Privet Drive, och med så många minifigurer och roliga funktioner som inspiration kan de skapa massor av egna Harry Potter™ äventyr.
• Innehåller 6 minifigurer – Harry Potter™, Ron Weasley™, Dudley Dursley, Vernon Dursley, Petunia Dursley och Dobby™ – ugglan Hedwig™, en flygande bil med öppningsbart tak, dörrar och bagageutrymme, plus massor av autentiska tillbehör.
• LEGO® Harry Potter™ Privet Drive 4 (75968) återskapar massor av spännande filmscener, inklusive Harrys skrubb under trappan, breven som flyger in genom eldstaden och Harrys flykt i den flygande Ford Anglia.
• Detta dockhusset kommer att engagera och underhålla pojkar och flickor från 8 år. Denna byggbara samlarleksak inspirerar till fantasifulla berättelser och rollekar med minifigurer och mycket mer från Harry Potter™ filmerna.
• Huset är 17 cm högt, 16 cm brett och 12 cm djupt, och bilen är 12 cm lång. Den stora skalan och de autentiska detaljerna gör detta lekset perfekt att både leka med och visa upp.
• Denna byggbara Harry Potter™ samlarleksak för barn behöver inga batterier. Barn kan njuta av praktiska lekar när som helst, var som helst, antingen på egen hand eller tillsammans med vänner och familj.
• Med enkla, tydliga instruktioner så att barn kan börja bygga och leka direkt. Och när de utforskar dockhussetet kommer fantasifulla unga att bli inspirerade att hitta på egna lekmöjligheter.
• LEGO® Harry Potter™ leksakerna är perfekta som presenter till barn som vill ge liv åt filmerna! LEGO Harry Potter lekseten sätter magin i barns händer och är fullspäckade med favoritkaraktärer, varelser och platser.
LEGO Harry Potter - Privet Drive 4 i gruppen LEKSAKER / Lego hos Spelexperten (75968)
LEGO Harry Potter - Privet Drive 4
LEGO Harry Potter - Privet Drive 4
LEGO Harry Potter - Privet Drive 4
Ålder (från): 8+ år
Artnr: 75968

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

LEGO Creator - Propellerplan
Högtflygande äventyr med en cool flygplansleksak som kan byggas om!
95 kr
LEGO Ninjago - Elementturneringen
Samarbeta med ninjorna och elementmästarna i en actionfylld turnering och testa dina ninjaf&#...
299 kr
LEGO City - Polisens fångtransport
Barn kommer att älska detta lekset med ikoniska fordon och roliga karaktärer från d...
199 kr
LEGO Super Mario - Piranha Plants förbryllande utmaning - Expansion
Byggare kan skapa en farlig Piranha Plants-utmaning i Soda Jungle att lägga till sin LEGO...
285 kr

Andra köpte även

LEGO Classics - Blå basplatta
Skapa din egen värld på en blå LEGO® basplatta!
75 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 70 x 70 mm
100 st sleeves i storlek Square.
40 kr
Just One (Swe)
Ett kooperativt partyspel där ni spelar tillsammans för att upptäcka så må...
195 kr
LEGO Super Mario - Whomp's Lavabekymmer Expansion
Bygg din Super Mario startbana!
205 kr

Artiklar som du besökt

LEGO Harry Potter - Privet Drive 4
Sätt massor av skoj i barns händer när de utforskar familjen Dursleys ikoniska hem
695 kr