LEGO Friends - Veterinärklinikens räddningsbuggy

LEGO Friends - Veterinärklinikens räddningsbuggy

I lager
95 kr
Antal: 
Ge bort en kreativ gåva som inspirerar till räddningslekar med detta kompakta lekset, som innehåller en fyrhjuling, en söt flodscen och 2 LEGO® Friends minidockor
• Veterinärklinikens räddningsbuggy är ett kompakt djurräddningsset. Barn kan låtsas köra till undsättning när ett djur är i fara och befria det från ett nedfallet träd med en actionfylld fyrhjuling.
• Denna räddningsleksak innehåller 2 LEGO® Friends minidockor, en valpfigur som är ny för januari 2021, en söt byggbar picknickscen och en fyrhjuling.
• Barn kan låtsas ha en picknick och leka med valpen eller iscensätta dramatiska scener med det nedfallna trädet som fångar hunden. De kan använda fyrhjulingen för att lyfta trädet, befria valpen och rädda dagen!
• Barn kommer att älska veterinärutrustningen som ingår i detta LEGO® Friends set. Det innehåller en mjölkflaska och ett ben till hunden, walkie-talkie, kedja att lyfta trädet med, picknickfilt, smörgås och en mugg.
• En smart julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till pojkar och flickor som förtjänar en överraskning. Belöna hårt arbete med denna kreativa vardagsgåva som inspirerar till timmar av räddningsberättelser.
• Vattenfallet och fyrhjulingen är 6 cm höga – tillräckligt små att lämna framme så att barn kan leka räddningslekar när de vill.
• Vill du ge unga byggare en byggupplevelse som är ännu roligare? Nu kan du göra det med digitala Instructions PLUS! Zooma, rotera, använd spökläget och spara modeller för att göra byggandet lätt som en plätt.
LEGO Friends - Veterinärklinikens räddningsbuggy i gruppen LEKSAKER / Lego / LEGO Friends hos Spelexperten (41442L)
LEGO Friends - Veterinärklinikens räddningsbuggy
LEGO Friends - Veterinärklinikens räddningsbuggy
Ålder (från): 6 år
Artnr: 41442L

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Andra köpte även

58
Kinaschack Pocket Magnetiskt
Kinaschack Pocket.
19 kr 45 kr
Ticket To Ride Europe (Swe)
Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!
345 kr
Catan Junior (Swe.)
Land i sikte!
249 kr
Sushi Go! (Swe)
Ett supersnabbt kortspel som alla kan lira
149 kr

Artiklar som du besökt

LEGO Friends - Veterinärklinikens räddningsbuggy
Ge bort en kreativ gåva som inspirerar till räddningslekar med detta kompakta lekset, so...
95 kr