LEGO Creator - Monstertruck 31101

Utgått (Visas ej i meny)
Artnr: 31101
145 kr
 
Grym, krossande kraft i en monstertruckleksak som kan byggas om!
Gör dig redo att krossa bilar i denna monstertruck! Ta ett varv runt arenan för att testa den fungerande fjädringen och ställ sedan skrotbilen på plats och börja showen! Efter att ha visat upp dina coolaste stunttrick kan du bygga om monstertrucken till en muskelbil med mållinje, förvandla den till en dragsterbil och sätta nytt rekord – eller släppa loss din kreativitet och bygga något helt nytt. Kan du hantera dessa kraftfulla 3-i-1-fordon?

• Inspirera till kreativa lekar med detta spännande set, med 3 leksaksmodeller i 1: en monstertruck, en muskelbil med mållinje och en dragster. Perfekt som present till barn. Att bygga och bygga om ger obegränsade lekmöjligheter. 
• Vilka utmaningar ligger framför oss? Barn kan utveckla sin fantasi och sina byggkunskaper på nya sätt när de kör runt med monstertrucken, glider runt i muskelbilen, sätter nya rekord med dragstern eller bygger något helt nytt. 
• Detta set ger barn 3 alternativ: en Creator 3in1 Monstertruck (31101), en muskelbil eller en supersnabb dragster. Barn kan leka med detta set separat eller kombinera det med andra LEGO® set för att utveckla sina byggkunskaper. 
• Alla som gillar kreativt byggande kommer att älska detta fantastiska set. Den kraftfulla monstertrucken, den snygga racerbilen och den roliga leksaksdragstern fungerar perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller gåva för alla tillfällen för pojkar och flickor från 7 år. 
• Uppvärmd och redo för action! Monstertrucken är 6 cm hög, 10 cm lång och 8 cm bred – tillräckligt stor för riktig spänning och liten nog att ta med vart som helst. 
• Drivs av ett barns fantasi, för timmar av oändligt skoj! Batterifria leksaker främjar barns individuella lek- och problemlösningsförmåga och ger dem möjligheten att uppleva glädjen i att skapa egna berättelser. 
• Det roliga börjar när lådan öppnas. Barn kan bygga och bygga om 1 av de 3 modelleksakerna eftersom de enkla instruktionerna gör att monteringen går på nolltid, vilket leder till stolthet och massor av fantasifullt skoj. 
• Ge barn friheten att utveckla sitt byggande och sina kreativa färdigheter när de leker med LEGO® Creator 3in1 seten Detta spännande fordonslekset låter barn utveckla sin fantasi med massor av byggmöjligheter. 
• LEGO® klossar uppfyller de högsta branschstandarderna, så att de är hållbara, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång – och så har det varit sedan 1958. 
• På LEGO Koncernen tappar, klämmer, vrider, värmer, biter, böjer, repar och sträcker vi LEGO® klossar och delar för att se till att varje byggleksak uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
7+ År
  • Recensioner (0)
  • 0 Betyg på LEGO Creator - Monstertruck 31101 i gruppen  hos Spelexperten
    Skriv ett omdöme

    Den här produkten har inga recensioner.

Vi tipsar
LEGO Creator - Monstertruck 31101 i gruppen  hos Spelexperten (31101)
LEGO Creator - Monstertruck 31101
LEGO Creator - Monstertruck 31101
LEGO Creator - Monstertruck 31101

Andra köpte även

Ravensburger Pussel: Magical student Harry Potter 1000 Bitar
Vi tipsar
Pappussel med 1000 bitar.
Köp
Info
179 kr
Ravensburger 3D pussel: Disney Frozen 2 - 72 Bitar
Vi tipsar
3D-pussel med 72 bitar.
Köp
Info
129 kr
Educa Pussel: Underwater Selfie 100 Bitar
Vi tipsar
Pappussel med 100 bitar.
Köp
Info
99 kr
Quiznödig - Sant eller falskt?
2-12
Vi tipsar
Perfekt för alla quiznödiga barn och föräldrar!
Köp
Info
85 kr
Operation
1+
Vi tipsar
Du måste vara stadig på handen i det här skicklighetsspelet!
Köp
Info
304 kr
Logga in