Hjälp!

Hjälp!

Utgått (Visas ej i meny)
299 kr
Visst känns det alltid som om alla andra får frågorna du själv kan i frågesport?
Nu är det slut på det! Här är äntligen revanschen för alla spelrundor där man muttrat "varför fick inte jag den frågan...".

Hjälp! är ett verkligt underhållande spel med fler än 1000 varierande och kul frågor där ingen måste sitta och vänta på sin tur. Här kan man få poäng när som helst - också när man kan motspelarnas frågor. Innan spelaren på tur svarar, håller alla som kan rätt svar upp ett kort med den retsamma texten "Behöver du hjälp..?" Om spelaren som ska svara inte kan, tvingas han eller hon be någon av de som håller upp ett kort om första bokstaven i svaret. Den som hjälper till får nu poäng. Behövs en bokstav till? Fråga någon som stolt viftar med sitt Behöver du hjälp-kort. Efter tre ledtrådar avslöjas svaret.

Hjälp! är ett engagerande och roligt spel utan väntetid - fullproppat med intressanta, kul och allmänbildande frågor som passar de flesta. Spelet är en perfekt present och en riktig höjdare på festen, spelkvällen eller middagen med familj och vänner!

Innehåller 1200 frågor.
Hjälp! i gruppen  hos Spelexperten (2100457)
Hjälp!
Regelspråk: Svenska
Ålder (från): 15 år
Antal spelare: 4-10
Speltid: 30-60 min
Artnr: 2100457

omdömen (1)

1 omdömen
Spel-Marcus 2019-10-18

Hjälp! är ett frågespel där du får chansen att briljera med svaren på frågor som de övriga deltagarna inte kan – och dessutom få poäng för det! Här kan man nämligen hålla upp ett s.k. Behöver du hjälp..?-kort när ens stackars motståndare sitter och grubblar på svaret. För det är nämligen så att om man inte kan svara så måste man ta hjälp av en annan spelare som håller upp sitt kort. Blir man så utvald att hjälpa till ger man första bokstaven i svaret (eller det man tror är svaret) som ledtråd och om bokstaven visar sig vara rätt så belönas man med att få flytta fram sin pjäs på spelplanen. Skulle man istället ge en felaktig bokstav som ledtråd, ja då får man snällt flytta tillbaka sin spelpjäs ett steg. Förste spelare i mål vinner Hjälp! Det här är ett klassiskt frågespel med den roliga twisten att man faktiskt kan få poäng även när det inte är ens egen tur, något som garanterat bör tilltala alla dem som genom åren suttit och beklagat sig över att alla andra minsann får alla de lätta frågorna. Det är ett lättsamt och enkelt spel att lära sig, med några roliga inslag som känns nya och kul. Frågorna har en bra variation mellan enklare och svårare frågor och det bör passa de flesta. Ett parti kan ta ett tag att spela igenom, något som testpanelen gillade då spelet med sin mekanik gör sitt bästa för att engagera samtliga spelare och det känns sällan som att man bara sitter och väntar. Det bäddar också för en rafflande, innehållsrik och rolig helkväll. Hjälp! är ett kul frågespel som känns fräscht och som engagerar samtliga deltagare, hela tiden. Gillar man frågespel bör man absolut kolla in detta!

Visa fler

Andra köpte även

HINT Röd (Swe)
Kan då låta som vitvaror?
429 kr
Röda tråden
Frågespelet för hela familjen.
149 kr
Nåt Ska Bort
Ett utmanande frågespel.

289 kr
Sing Sing
Spelet som bjuder upp till sång!
199 kr

Artiklar som du besökt