Pandemic 10th Anniversary Ed.

Pandemic 10th Anniversary Ed.

I lager
889 kr
Antal: 
10 års jubileums utgåva av Pandemic!
Spelmässigt är detta det klassiska, älskade sammarbetsspel - du och ditt team är fortfarande det enda som står i vägen för dödliga sjukdomar som hotar världen, och ni måste arbeta tillsammans för att avvärja katastrof. Än en gång är mänsklighetens öde i era händer! Men med denna vackert återgivna upplaga av spelet kommer du att rädda mänskligheten med stil. Det inkluderar:

SPECIALDESIGNAD METALLÅDA
Denna anpassade metalllåda inspirerades av utseendet på första hjälpenlådor från början av 1900-talet, och det grundade verkligen hela produktens design. Den minimalistiska designen och val av teckensnitt fungerar tillsammans för att få det här att kännas som en riktigt exceptionell vintage-produkt. Spelet i sig väger imponerande 2,7 kg, där metallboxen bidrar med en betydande mängd vikt. Och för hängivna Pandemic-fans kommer boxen med upphängning som låter dig montera den på väggen i ditt spelrum.

PLASTFIGURER
Detta har inte bara varit ett av de mest efterfrågade punkernasom förekommer på till synes allas önskelista, men minst en gång om året startar någon en crowdfunding-kampanj för en uppsättning generiska "sjukdomsbekämpande" minis. Jubileumsutgåvan gav oss det perfekta tillfället att introducera mycket detaljerade figurer till Pandemic. Varje figur har noggrant skulpterats baserat på andra upplagans karaktärsdesigner, och de har målats med en wash för att verkligen få dessa detaljer att dyka upp!

TRÄBITAR
Ett av våra mål med Pandemic 10th var att lyfta fram det allra bästa av både första och andra upplagan. Vi vet att många Pandemic-fans uppskattar utseendet på träkomponenterna från spelets första upplaga och vi ville hylla den aspekten av det ursprungliga spelet. Vi körde på träbitar till specialutgåvan, och inuti hittar du träkuber samt markörer för botmedel i trä som är screentryckta med virussymbolerna.

HELT NY KONST & GRAFISK DESIGN
För att komplettera boxens minimalistiska design har Pandemic 10th helt ny konst och grafisk design. Även karaktärsillustrationerna (som vi bevarade från andra upplagan) får en speciell behandling för att matcha vintagestetiken. Färgpaletten, layouten och till och med några specialeffekter som återger några av de tryckta materialen som om de var gjorda i ett antikt tryckverkstad kompletterar verkligen hela designen.

ALLT ANNAT
Förutom allt ovan har Pandemic 10th ett större bräde, konverterar rollkorten till stora ID-kort med fingeravtryck och profildata och har anpassade screentryckta petriskålar. Sammantaget är vi ganska stolta över slutprodukten.
Pandemic 10th Anniversary Ed. i gruppen SÄLLSKAPSSPEL / Strategispel hos Spelexperten (ZMGZM7102)
Pandemic 10th Anniversary Ed.
Pandemic 10th Anniversary Ed.
Regelspråk: Engelska
Ålder (från): 13 år
Antal spelare: 2-4
Speltid: 45 min
Artnr: ZMGZM7102

omdömen (1)

1 omdömen
Marie 2021-01-17

Vackert spel! Kul med karaktärerna och spelplanen är inte alltför stor som jag var rädd för. Det man ska tänka på är att pga den nya designen på korten så är det inte kompatibelt med expansioner. Ska man ”bara” spela grundspelet är det däremot en härligare spelupplevelse med denna fina utgåva än med originalversionen. Personligen gillar jag iofs smittkuberna bättre i plast än i trä.

Visa fler

Se fler varor

Merchants & Marauders: Seas of Glory (Exp.)
En mastig expansion till Merchant & Marauders
345 kr
Terra Mystica: Merchants of the Seas (Exp.)
Fraktionerna i Terra Mystica har öppnat sina dörrar för affärer bort...
499 kr
13
Carcassonne: Abbey & Mayor (Eng.) (Exp.)
Detta är den femte expansionen till Carcassonne
129 kr 149 kr
Pandemic: State of Emergency (Exp)
Att rädda världen blev precis lite svårare
349 kr

Andra köpte även

Mayday Sleeves 56 x 87 mm - Premium
50 extra tjocka Sleeves i storlek Standard USA
23 kr
Mayday Sleeves 63,5 x 88 mm - Premium
50 extra tjocka sleeves i storlek Standard
25 kr
Sleeves Arcane Tinmen - 63 x 88 mm Non-Glare
50 sleeves i storleken Standard.
25 kr
Mayday Sleeves 63,5 x 88 mm
100 Sleeves i storlek Standard
20 kr

Artiklar som du besökt

Pandemic 10th Anniversary Ed.
10 års jubileums utgåva av Pandemic!
889 kr