Neon Knights: 2086

Utgått (Visas ej i meny)
Artnr: BTDNK001
689 kr / 329 kr
399 kr

Tidigare lägsta pris

399 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.
 

Har du vad som krävs för att gå med i Neon Knights? Gå med i XRL-turneringen (Extreme Racing League) idag!

I den dystopiska framtiden 2086 delas staden i två. Överklassen bor i den övre halvan av staden medan underklassen bor i slummen. Kontanter är olagliga i den nedre delen av staden, och människorna där använder nu kasinomark från den gamla världen som valuta. Överklassens affärsmän har skapat Extreme Racing League som en bilsport för underhållning. Alla som har en bil som bor i slummen kan komma in. Priset? Du gissade det: Ett pass för att komma in i staden ovan, kronad som en neonriddare. Vad du gör när du kommer dit är upp till dig ... och en helt annan historia.

Du har spenderat alla dina marker på att bygga bilen och komma in i ligan. Nu är det dags att bevisa ditt värde i en racingturnering som bara kan vinnas genom att ta risker och driva det till det yttersta. Har du vad som krävs för att gå med i Neon Knights?

Neon Knights: 2086 är ett karriärdrivet tävlingsspel för 2 till 6 spelare. Du kan spela enstaka tävlingar eller i kampanjläge som låter dig höja din bil och dina färdigheter när du spelar. Du kommer att gå vidare i din karriär genom att köpa uppgraderingar och installera vapen och sköldar på din bil. Du kommer också att få fans och sponsring som kommer att träna dig för att bli en bättre förare. Under loppet måste du passera vissa gatuområden för att aktivera vapnen och skölden du har på din bil, som du sedan kan använda på andra förare.

Du kan gå så fort du vill men vissa delar av slummen är svårare att köra igenom och kommer att skada din bil om du går för fort. Kommer du ta dessa risker?

2-6 Spelare
45-120 Min
8+ År
Engelska, Spanska, Franska, Tyska
  • Recensioner (0)
  • 0 Betyg på Neon Knights: 2086 i gruppen  hos Spelexperten
    Skriv ett omdöme

    Den här produkten har inga recensioner.

Vi tipsar
52
Neon Knights: 2086 i gruppen  hos Spelexperten (BTDNK001)
Neon Knights: 2086

Andra köpte även

Hitster (Swe)
2-99
Vi tipsar
Hitster Orginal - med spelregler på svenska.


Köp
Info
399 kr
Sequence
2-12
Vi tipsar
En blandning av luffarschack och vanligt kortspel.

Köp
Info
288 kr
Smart 10
2-8
Vi tipsar
Årets vuxenspel 2017!
Köp
Info
279 kr
Ticket To Ride Europe (Swe)
2-5
Vi tipsar
Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!
Köp
Info
379 kr
Catan (Swe)
3-4
Vi tipsar
Tänk dig tillbaka till tiden för de stora upptäcktsresorna:

Köp
Info
329 kr
Logga in