Lego City - Utforskarskepp 60266

Lego City - Utforskarskepp 60266

Tillfälligt slut - Oklart datum
1279 kr
Funktionsspäckad havsutforskningsleksak för barn!
Skoj och äventyr väntar med det mäktiga LEGO® City Hav – utforskarskepp (60266). Detta superlånga skepp flyter på vatten och innehåller allt barn behöver för oändlig havsutforskning. Det finns en hajbur, fungerande kran, forskningsubåt, helikopter och ett piratskeppsvrak med gömd skatt! Och med 8 utforskarminifigurer, inklusive karaktären Harl Hubbs från LEGO City TV, är allt klart för actionfyllda eskapader. Fantastiskt byggset för barn Detta lekset innehåller enkla bygginstruktioner och Instructions PLUS – en del av den kostnadsfria appen LEGO Bygginstruktioner för smartphones och surfplattor. Den här interaktiva bygguiden, med fantastiska visningsverktyg för att zooma och rotera, hjälper snabbt unga LEGO byggare att bli mästerbyggare. Coola byggset för barn LEGO City är stolt över att stödja National Geographic Explorers. Och med funktionsrika byggnader, realistiska fordon och roliga karaktärer erbjuder våra havslekset en spännande och öppen värld full av undervattensutforskning och äventyr för unga upptäcktsresande.

• Leksetet LEGO® City Hav – utforskarskepp (60266) med flera modeller är en perfekt present till små utforskare och har allt barn behöver för en rolig och givande lekupplevelse. 
• Vad finns i lådan? Ett flytande utforskarskepp med fungerande kran, hajbur, livbåt, ubåt och helikopter, 8 minifigurer, inklusive karaktären Harl Hubbs från LEGO® City TV, plus en haj och en rocka. 
• Barn kan använda det flytande leksaksskeppets kran för att sänka ubåten och hajburen, köra helikoptern och ubåten, utforska det skattfyllda skeppsvraket eller leka i kaptenshytten med sov- och forskningsområden. 
• Letar du efter coola leksaker för barn från 5 år? Detta byggset är perfekt som julklapp, födelsedagspresent eller överraskning till barn som älskar havsutforskning och till alla som gillar tv-serien LEGO® City Adventures. 
• Detta utforskarskepp är 18 cm högt, 63 cm långt och 17 cm brett när det är färdigbyggt, och piratskeppsvraket är 16 cm högt, 13 cm långt och 8 cm brett. 
• Inga batterier behövs. Detta spännande lekset med flera modeller, inklusive en leksaksbåt som flyter, drivs av små barn med stor fantasi! 
• Detta byggset innehåller en enkel tryckt bygguide och Instructions PLUS – en interaktiv bygguide för unga byggare. Tillgänglig som en del av den kostnadsfria appen LEGO® Bygginstruktioner för smarta enheter. 
• LEGO® City är stolt över att stödja National Geographic Explorers banbrytande arbete för att bygga en bättre värld för oss alla. LEGO City Hav lekseten introducerar barn till en spännande undervattensvärld full av utforskning. 
• LEGO® City Hav byggseten är utformade för att uppfylla branschens högsta standarder och kriterier. Detta säkerställer att LEGO klossar och delar är hållbar, kompatibla och kan sättas ihop och dras isär lika lätt varje gång. 
• Alla LEGO® City klossar och delar testas till max för att skapa byggset som uppfyller de högsta globala säkerhets- och kvalitetsstandarderna.
Lego City - Utforskarskepp 60266 i gruppen LEKSAKER / Lego / Lego City hos Spelexperten (60266)
Lego City - Utforskarskepp 60266
Lego City - Utforskarskepp 60266
Lego City - Utforskarskepp 60266
Lego City - Utforskarskepp 60266
Lego City - Utforskarskepp 60266
Ålder (från): 7 år
Artnr: 60266

omdömen (0)

0 omdömen

Den här produkten har inga recensioner.

Se fler varor

Lego Duplo - Pizzastånd 10927
Det finns så mycket för små barn att lära och leka med i detta LEGO® DUPL...
109 kr
Lego Super Mario - Pokey i Öknen Expansion
Lägg till spännande bitar till din Super Mario startbana!
205 kr
LEGO Jurassic World PS4
Upplev det spännande Lego-äventyret i Jurassic World
199 kr
Lego City Godståg 60198
Frakta tung last till LEGO City med det motoriserade godståget, med 4 tågvagnar, 33 sp&#...
1749 kr

Andra köpte även

Spy2X - Invisible ink Pen
Nu kan du skriva hemliga meddelanden som inte syns.
75 kr
30
Animal Planet Kikare 4,5 - 40 mm
Håll utkik på allt i naturen med denna kikare!
125 kr 179 kr
Pokémon TCG: Sword & Shield Booster Pack
Start a New Journey & Meet New Pokémon V!
49 kr
Disney Villainous
I det här episka maktspelet kan du bli en Disney-skurk som strävar efter att uppnå ...
449 kr

Artiklar som du besökt

Lego City - Utforskarskepp 60266
Funktionsspäckad havsutforskningsleksak för barn!
1279 kr