Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Dobble

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2016-10-11
Recensent: Spelglädjeblogg
Vi har recenserat Dobble på spelbloggen Spelglädje som ni hittar på http://spelgladje.wordpress.com/

Väl mött!
2015-09-08
Recensent: SPELEXPERTEN-Marcus
Dobble är ett fartfyllt partyspel för upp till 8 deltagare där snabba reflexer och god stresstålighet definitivt är en fördel. Det består av 55 runda kort som alla visar ett antal symboler, i olika storlek och färg. Spelet innehåller fem olika minispel som kan spelas i turneringsform eller enskilt (här kan spelarna variera och bestämma väldigt mycket själva, vilket helt klart är ett plus) och som alla har en gemensam nämnare, nämligen att hitta en likadan symbol på två olika kort (t.ex. på sitt eget kort och på ett kort i en hög i mitten). Minispelen går i korthet sedan ut på att lyckas få flest kort eller att bli av med sina kort först.

Dobble är väldigt roligt och garanterat skrattframkallande. Det är ett utmärkt som partyspel, men passar även som pausunderhållning mellan tyngre spel eller som något att bara plocka fram när andan faller på. Det har i våra tester varit mycket uppskattat både bland barn och vuxna.
De olika minispelen är extremt lätta att lära sig och spelet är dessutom väldigt smidigt att bära med sig. Det här är en riktig hit inom sin genre och ett måste för den som gillar skrattfester i högt tempo och som dessutom vill träna sin reaktionsförmåga på köpet!
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping