Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

HINT

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2016-12-22
Recensent: lyrael
Hint har en enkel men stilren design och är av hög kvalité. Det medföljer 600 spelkort så du behöver inte oroa dig att ni kommer få samma frågor varje gång ni spelar. Det går väldigt fort att sätta upp och börja att spela så det funkar perfekt på fester eller andra tillställningar med vänner och familj! Spelkorten är otroligt varierade så det finns verkligen något för alla. Till exempel finns spelkort med temat James Bond filmer, Sånger om rymden och Andrew Lloyd Webber. Jag gillar verkligen att man får möjligheten att välja mellan tre kort vilket man vill spela, det ger lite mer frihet även om den är kortlivad. När man närmar sig mållinjen så kommer man in i upploppet. När man befinner sig där får motståndarlaget välja vilket spelkort ni måste spela.
Det gör spelet betydligt roligare för laget som ligger under eftersom det är ganska så lätt att se på ansiktsuttrycket vilket kort motståndarna absolut vill undvika.

Vad är lite mindre bra då? Jag tycker det är tråkigt att man behöver vara minst fyra spelare men med lite fantasi så kan man improvisera med färre spelare. Spelkorten kan även vara lite väl svåra ibland, fast det är väl både bra och dåligt. Jag tror att det riktar sig främst emot vuxna och det är helt okej för min smak. Kanske kan Bezzerwizzer släppa en barnversion i framtiden. Jag håller tummarna!

Jag tycker att Hint är ett toppenspel som funkar vid nästan alla tillfällen. Alla jag spelat med har älskat det och jag är säker på att jag kommer spela det mycket framöver, särskilt nu i mellandagarna! Läs hela recensionen på meranöjesliv.se
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping