LEGO Star Wars - D-O 75278

Utgått (Visas ej i meny)
Artnr: 75278
699 kr
 
Den coola samlardroiden D-O – med minifigur – för uppvisning!
Bygg din egen fantastiska modell av D-O från filmen Star Wars: The Rise of Skywalker! Återskapa den älskvärda droidens autentiska detaljer med LEGO® klossar. Huvudet kan rotera 360 grader och luta framåt eller bakåt, precis som den riktiga D-O. Denna samlarmodell levereras också med ett inbyggt ställ, så att du kan visa upp den bredvid informationsskylten och minifiguren D-O, antingen hemma eller på jobbet.

• Fans kan bygga sin egen samlarmodell av den älskvärda droiden D-O (75278) från filmen Star Wars: The Rise of Skywalker, med autentiska detaljer i LEGO® stil för att skapa en fantastisk bygg- och uppvisningsmodell. 
• Modellen har rörliga antenner och ett huvud som lutar och snurrar 360 grader, precis som Star Wars™ karaktären. Den levereras med inbyggt ställ, plus en informationsskylt och minifiguren D-O som kommer att glädja samlare. 
• Bygg- och uppvisningsmodellen av droiden D-O är ny för maj 2020 och blir ett härligt tillägg till varje Star Wars™ fans eller LEGO® byggares samling. 
• Denna coola LEGO® Star Wars™ droidleksak med 519 delar kommer att glädja kreativa Star Wars fans från 10 år och är perfekt som födelsedagspresent, julklapp eller överraskning för speciella tillfällen. 
• Den byggbara droiden D-O är 27 cm hög, 10 cm bred och 16 cm djup – den tar inte upp för mycket plats men kommer att lämna ett stort intryck när den visas upp hemma eller på jobbet. 
• Denna coola, batterifria byggleksak erbjuder en stresslindrande byggupplevelse. Så ta en paus och njut av att bygga en fantastisk Star Wars™ karaktärsmodell på egen hand eller med vänner eller familj. 
• Funderar du på att köpa denna modell till ett Star Wars™ fan som är LEGO® nybörjare? Inga problem. Det levereras med tydliga steg-för-steg-instruktioner så att vem som helst kan ta sig an denna byggutmaning med självförtroende på jedinivå. 
• LEGO® Star Wars™ byggseten är perfekta för fans i alla åldrar som vill bygga och visa upp modellerna, återskapa storslagna scener från Star Wars och hitta på egna spännande berättelser. Det finns något för alla! 
• Ända sedan 1958 har LEGO® klossar uppfyllt de högsta branschstandarderna, vilket säkerställer att de är lätta att sätta ihop och dra isär – utan att Kraften behöver användas! 
• LEGO® klossar och delar testas på nästan alla tänkbara sätt för att säkerställa att denna Star Wars D-O byggleksak uppfyller de högsta säkerhetsstandarderna på jorden (och i alla andra galaxer du reser till!).
10+ År
  • Recensioner (0)
  • 0 Betyg på LEGO Star Wars - D-O 75278 i gruppen  hos Spelexperten
    Skriv ett omdöme

    Den här produkten har inga recensioner.

Vi tipsar
LEGO Star Wars - D-O 75278 i gruppen  hos Spelexperten (75278)
LEGO Star Wars - D-O 75278
LEGO Star Wars - D-O 75278
LEGO Star Wars - D-O 75278

Andra köpte även

Mexican Train
2-8
Vi tipsar
Ny version med plåtlåda!
Köp
Info
369 kr
Ticket To Ride Europe (Swe)
2-5
Vi tipsar
Upplev glädjen i ett järnvägsäventyr för hela familjen!
Köp
Info
379 kr
Pusselmatta 500-3000 bitar
Vi tipsar
Det perfekta hjälpmedlet för pusselfantaster.
Köp
Info
149 kr
Den som skrattar förlorar
2-5
Vi tipsar
Sveriges största humorshow – nu som sällskapsspel!
Köp
Info
239 kr
Smart 10
2-8
Vi tipsar
Årets vuxenspel 2017!
Köp
Info
279 kr
Logga in