Snabba leveranser

Schenker Ombud Prio 1-3 arbetsdagar*

Schenker Ombud 1-4 arbetsdagar*Gäller varor som finns i lager! 


Lagerstatus finns att se på varje produkt i vår webshop, när du har beställningen i kassan, samt på din orderbekräftelseSchenker Ombud Prio

Beställning gjord innan 14:00 på vardagar, skickas samma dag. Vi hanterar beställningar med detta leveranssätt först av alla.
Leverans går till postombud för att uthämtas.

Schenker Hempaket

Beställning gjord innan 14:00 på vardagar, skickas samma dag. Vi hanterar beställningar med detta leveranssätt först av alla.
Leverans går hem till din adress.

Leveranstid 2-4 arbetsdagar. En dag tillkommer vid hemleverans pga avisering/bokning.

Schenker Ombud

Leveranstid 1-4 arbetsdagar

Schenker Företagspaket

Leveranstid 1-3 arbetsdagar. Hur räknas leveranstiden?

Leveranstid räknas i vardagar/arbetsdagar och avser tiden det tar för dig som köpare att få varan levererad till postombud eller hem, beroende på valt leveranssätt. Kommer ordern in efter 13:00 räknas den som inkommen dagen efter.

Leverantid, exempel

Exempel 1:

Skickas en order på en måndag, är tisdag 1 arbetsdag i leveranstid, onsdag 2 arbetsdagar och så vidare.

Exempel 2:

Om helgdag eller röd dag inträffar så inkluderas denna inte i leveranstiden. Skickas din order på fredag är måndag 1 arbetsdag i leveranstid, tisdag 2 arbetsdagar och så vidare.


Kontakta oss via info@spelexperten.com om du vill ha mer information om leverans till just din ort.

Reservationspunkter

*med reservation för orter med lantbrevbäring, geografiskt avlägsna leveransorter, Gotland och orter med 9 i postnumret.  

*Beställningar som skickas på pall och/eller med hemleverans undantas från våra normala leveransvillkor. Detta gäller t.ex. produkter som större bordtennisbord, lekställningar, air-hockeybord och biljardbord. För denna typ av leveranssätt gäller 1-7 dagars leveranstid + eventuella extra dagar enligt reservationspunkterna. Observera att vi ibland kan använda annan speditör så som DHL eller Schenker.

Vid leverans till Finland och Danmark gäller andra villkor och priser för frakt och leverans. Du ser den exakta fraktkostnaden genom att gå till kassan med dina produkter.

Fraktfritt

Gäller köp vid 600 kr eller över och enbart fraktsätt Schenker Ombud.

Fraktkostnad tillkommer på alla andra fraktsätt.

Legitimering

Observera att giltig legitmation måste kunna uppvisas vid uthämtning av paket hos postombud. Mottagarnamnet i beställningen måste överensstämma med namnet som står på uthämtarens legitimation. Använd inga smeknamn i din beställning, och adressera alltid till den person som fysiskt ska uthämta paketet.

Läs mer om legitimering och vilka legitimationer som är godkända på Postnords sida (samma regelverk gäller för transport med Schenker): Postnord - Legitimering

Företagspaket

Företagspaket skickas som Schenker Företagspaket och levereras direkt ut till företagets adress. Observera att detta fraktsätt inte kan väljas till privatperson och en avgift på upp till 249:- kommer debiteras privatpersoner som väljer denna tjänst. Fast fraktkostnad för Schenker Parcel/Företagspaket är 99 kr.

Företagspaket kan ej levereras till boxadresser eller storskundspostnummer. Se våra köpvillkor för mer information.

Spelbord / Stort gods

Våra största produkter, spelbord/lekställningar/studsmattor skickas direkt från respektive leverantör och transporteras av speditörer som DHL, Schenker eller Postnord. Dessa levereras direkt hem till dig. Transportören aviserar dig per telefon eller brev och överenskommer tid för leverans. Observera att dessa produkter inte har våra vanliga leveransvillkor. Normal leveranstid för stort gods är 1-7 dagar.  Beställningen måste vara oss tillhanda före 08:00 för att kunna skickas samma dag. På spelbord med längre leveranstid anges detta tydligt i samband med din beställning. 

Kontakta oss om du vill veta mer.

Logga in