Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Kingdom Builder

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2016-01-22
Recensent: robaanrobio
Jag har spelat detta med tre olika gäng, varje gång det tog en stund innan alla egentligen fattade reglerna (kan vara så att jag är kass på att förklara också). Egentligen ganska simpla regler och lätta att komma ihåg när man väl lärt sig dem.
Det som är roligt med detta spel är att i varje omgång så har man olika målsättningar och dessutom går kartorna att variera. Men annars tycker jag att detta spel är ganska tråkigt, man har inte särskilt stor kontroll över vad man kan göra, kortet man drar på sin runda har redan bestämt vad man kan göra och allt du kan hoppas på är att du inte har tillräckligt med rutor att sätta ut dina "hus" där du redan är, så du kan börja på nytt någon annanstans. När ens motspelare spelar behöver man ens inte sitta vid bordet, för vad de gör har ingen betydelse för dig (om de inte råkar hamna i vägen).
Först spela jag äger där jag faktiskt övervägt att sälja det, men jag sparar det för jag vill prova att spela det tillsammans med barn, tror att de nog har roligare (så fort de fattat reglerna dvs).
2014-02-03
Recensent: Henke72
Riktigt bra spel, trots dem ganska enkla reglerna känns det som det finns en möjlighet att verkligen påverka utgången. Men jag vet inte om jag håller med om 8 år gränsen. Det blev en hel del förklarande och läsande. kanske något år till?
2013-11-10
Recensent: cosmosanna
Lite för enkelt för min smak men trevligt och fungerar som omväxling. Föredrar dock när man får styra spelet och bestämma lite mer själv.
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping