Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Tempest - Love Letter

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2014-11-27
Recensent: SPELEXPERTEN-Marcus
Love Letter är ett väldigt lättlärt, enkelt och snabbspelat kortspel för 2-4 personer, där spelarna tävlar om att få sina kärleksbrev levererade till rikets prinsessa och därigenom vinna hennes gunst.
Detta gör spelarna genom att spela ut kort som representerar spelets olika karaktärer, alla med sina olika specialegenskaper. Genom att spela ut korten kan du slå ut de andra och bli sisten kvar i rundan, vilket resulterar i att just ditt kärleksbrev når prinsessan. Spelet spelas i ett obestämt antal rundor och den förste spelaren att leverera ett visst antal kärleksbrev till prinsessan (antalet varierar beroende på hur många som spelar) vinner spelet.

Love Letter är ett väldigt enkelt spel och däri ligger också en stor del av dess styrka, och även dess svaghet. Det innehåller endast 16 kort och vissa omgångar går extremt fort och ibland känns det som att det är lite väl simpelt. Att spela endast 2 personer fungerar inte bra alls, då en omgång kan vara över efter första kortet. Spelet är som bäst på 3, helst 4 spelare.

I Love Letter får man ett enkelt kortspel som passar perfekt att bara plocka fram och lira, att ta med på resan eller som gammalt hederligt tidsfördriv. Det ska således inte jämföras med mer avancerade brädspel. Spelet passar hela familjen och gillar man kortspel och kan uppskatta Love Letter för vad det är; ett enkelt och snabbspelat sådant, så finns absolut något att hämta här.
2014-08-03
Recensent: Spelglädje
Vi har recenserat Love Letter på spelbloggen Spelglädje som ni hittar på http://spelgladje.wordpress.com/

Väl mött!
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping