Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Spontana Toner

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2013-11-22
Recensent: SPELEXPERTEN-Andreas
Sångspelet där du inte behöver ha någon sångtalang.

En del spel med sång som huvudingrediens kan upplevas lite svåra för de skyggare sångfåglarna. Att ställa sig upp och brista ut i sång, är inte något vi gör varje dag. Det är lätt att tappa ord och även tappa modet. Spontana Toner är mycket bra alternativ för dig som gärna vill sjunga en strof men ibland inte vågar. Det är ett ännu bättre alternativ för dig som mer än gärna hoppar upp på bordet och lever ut din inre Loa Falkman.

Varje spelare har en "hitlista". På denna lista skriver man upp minst 5 nyckel ord (eller fler ord enligt överenskommelse). Varje runda är en av spelarna DJ. DJ:n ropar ut ett nyckelord och vänder på timglaset. Den spelare som först sjunger en låt med minst fem ord, varav ett är nyckelordet, vinner rundan och får slå med tärningarna. Först i mål vinner. Spelets hitlista är väldigt användbar. Du väljer själv vilka låtar du har på listan och därmed är du förberedd på att sjunga dessa. Längs vägen mot mål kan man landa på en utmaningsruta, där du får en bonus om du lyckas med den aktuella utmaningen.

Spelets kravlösa upplägg gör det enkelt för alla att delta och ha roligt. Nivån på låtar kan variera väldigt beroende på vem du spelar med. Allt från Mors Lilla Olle till en dänga från Bob Dylans Blood on the Tracks. Sällskapet väljer själv. Spontana Toner bjuder på mängder av spontan sångglädje och är riktigt kul både på fest och en vanlig tisdagskväll.
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping