Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Rotten Apples

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2015-10-12
Recensent: SPELEXPERTEN-Marcus
I det här partyspelet för vuxna tävlar spelarna om att fylla i och/eller avsluta meningar på roligast eller fräckast möjliga sätt. Varje spelare får tio kort på hand, på korten står antingen ett namn, eller ett eller flera ord, t.ex. "Michael Jackson", "Ett stimulanspaket" eller "Impregnera". Varje omgång väljer en spelare (kallad för Card Master) ut ett meningskort, som helt enkelt är ett kort med en mening där det fattas ett eller två ord. Övriga spelare ska nu spela ut ett eller två kort från sin hand för att komplettera meningen på det valda kortet. Card Mastern blandar sedan korten från alla spelare så att hen inte vet vilka kort som kommer från vilken spelare. Förslagen läses sedan upp och Card Mastern väljer nu ut det roligaste/bästa/fräckaste förslaget. Den spelare som lämnade det vinnande förslaget får behålla meningskortet och turen går nu vidare i medsols ordning till näste spelare som nu blir den nya spelrundans Card Master och således ska välja ett nytt meningskort som ska kompletteras av övriga spelare. Förste spelare att samla på sig fem stycken meningskort vinner spelet.

Rotten Apples är ett väldigt roligt och fräckt partyspel som bör passa perfekt för de flesta sällskap, framförallt för unga vuxna. Det blir så roligt, fräckt och snuskigt som ens egen fantasi tillåter och många skratt garanteras. Det är ett oerhört enkelt spel att lära sig och det finns gott om variation i ordkorten (485 st till antalet). Som de flesta sådana här spel så blir det lite enformigt efter ett tag och det håller kanske inte för hur många spelrundor som helst på en kväll.
Men det är heller inte meningen, för vad man får i Rotten Apples är ett fantastiskt roligt, enkelt, fräckt och galet spel som bör passa sin målgrupp perfekt. För en mer barn- och ungdomsvänlig variant på samma tema, kolla gärna in Selfie som har en liknande mekanik.
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping