Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Cards Against Humanity US Edition

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2016-12-02
Recensent: SPELEXPERTEN-Marcus
Cards Against Humanity är ett partyspel som absolut inte lämpar sig för hela familjen eller ens för alla vuxna i familjen. Varje runda drar en av spelarna ett svart kort som innehåller antingen en fråga, eller en mening där ett eller två ord saknas. De övriga spelarnas uppgift är nu att spela ut sina roligaste, sjukaste eller vidrigaste vita kort från sina händer för att antingen svara på frågan eller fylla i meningen. Spelaren som drog det svarta kortet ska nu välja vilket av förslagen som hen tyckte var roligast/sjukast/bäst och den spelare som spelade det vinnande kortet får nu en poäng. Spelarna fyller nu på sin hand med vita kort och turen att dra ett svart kort går nu vidare till näste spelare.

Det här är ett fantastiskt roligt spel i rätt sällskap och möjligheterna att bygga galna och sjuka meningar är oändligt stora (det finns dessutom flera expansioner som ytterligare förhöjer omspelbarheten). Cards Against Humanity är som sagt ett vuxenspel och många av korten är rejält barnförbjudna. Eftersom detta är den amerikanska versionen är goda kunskaper i engelska egentligen ett måste för att få ut så mycket som möjligt av spelet. Det innehåller dessutom många namn och populärkulturella referenser från det amerikanska samhället, så det gäller att ha lite koll på vad som försiggår borta i "staterna" för att till fullo uppskatta detta spel.

Cards Against Humanity är i sina bästa stunder hysteriskt roligt och rejält elakt, vet man bara vad för typ av spel som väntar i den svarta asken så är detta en garanterad skrattfest med rätt gäng spelare, dvs. med människor med samma typ av sjuka humor. Vill man ha ett vuxet partyspel som är löjligt enkelt och fokuserar på skratten mer än någonting annat så är detta ett givet köp.
2016-10-11
Recensent: Spelglädjeblogg
Vi har recenserat Cards against humanity på spelbloggen Spelglädje som ni hittar på http://spelgladje.wordpress.com/

Väl mött!
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping