Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

La Boca (Swe.)

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2015-07-09
Recensent: Peter_N
Kolla gärna in min recension:
http://recensionidag.wordpress.com/2015/01/25/la-boca/
2014-11-27
Recensent: SPELEXPERTEN-Marcus
La Boca har blivit belönat med guldtärningen 2014 i kategorin ”Årets familjespel” och det är lätt att förstå varför när man spelat en runda av detta kluriga spel. Spelet går ut på att i växlande par försöka återskapa en byggnad som finns avbildad på ett spelkort, med hjälp av klossar i olika former.
Paren sitter mitt emot varandra med spelkortet i mitten och måste samarbeta för att bygga kortets byggnad, de ser dock byggnaden ur olika vinklar. För att göra det hela än mer klurigt så vet inte spelarna vilken vinkel den andre ser, man får dock kommunicera med varandra hela tiden.
Allt detta görs under tidsbegränsning och ju snabbare spelarna löser uppgiften, desto mer poäng får dem. Den spelare som har flest poäng i slutändan vinner spelet. Detta innebär alltså att alla tävlar mot alla i slutändan, men ändå måste samarbeta för att lösa spelets klurigheter.

La Boca är ett väldigt tilltalande spel med utmaningar både för de stora och för de små, då det finns 2 olika svårighetsgrader på spelkorten, vilket gör det mycket anpassningsbart. Det är oerhört lätt att lära sig, snabbspelat och dessutom är det färgglatt och trevligt. En annan rolig detalj är att det spelas i själva spelkartongen, då den är så finurligt konstruerad att man ska använda den som spelbräde och alla komponenter förvaras också på ett väldigt smidigt sätt.
Detta är ett oerhört enkelt, roligt och klurigt spel för hela familjen som rekommenderas varmt!

2014-11-19
Recensent: Funnyb
Mycket bra spel
2014-11-05
Recensent: Spelglädje
Vi har recenserat La Boca på spelbloggen Spelglädje som ni hittar på http://spelgladje.wordpress.com/

Väl mött!
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping