Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Hjälp!

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2016-11-14
Recensent: SPELEXPERTEN-Marcus
Hjälp! är ett frågespel där du får chansen att briljera med svaren på frågor som de övriga deltagarna inte kan – och dessutom få poäng för det! Här kan man nämligen hålla upp ett s.k. Behöver du hjälp..?-kort när ens stackars motståndare sitter och grubblar och sliter sitt hår.
Är det så att man inte kan svaret så måste man ta hjälp av en annan spelare som håller upp sitt kort.
Blir man så utvald att hjälpa till ger man första bokstaven i svaret (eller det man tror är svaret) som ledtråd och om bokstaven visar sig vara rätt så belönas man med att få flytta fram sin pjäs på spelplanen. Skulle man istället ge en felaktig bokstav som ledtråd, ja då får man snällt flytta tillbaka sin spelpjäs ett steg. Förste spelare i mål vinner Hjälp!

Det här är ett klassiskt frågespel med den roliga twisten att man faktiskt kan få poäng även när det inte är ens egen tur, något som garanterat bör tilltala alla dem som genom åren suttit och beklagat sig över att alla andra minsann får alla de lätta frågorna. Hjälp! är ett lättsamt och enkelt frågespel som är lätt att lära sig, med några roliga inslag som känns nya och kul. Frågorna har en bra variation mellan enklare och svårare frågor och det bör passa de flesta. Ett parti kan ta ett tag att spela igenom, något som testpanelen gillade då spelet med sin mekanik gör sitt bästa för att engagera samtliga spelare och det känns sällan som att man bara sitter och väntar. Det bäddar också för en rafflande, innehållsrik och rolig helkväll. Hjälp! är ett kul frågespel som känns fräscht och som engagerar samtliga deltagare, hela tiden. Gillar man frågespel bör man absolut kolla in detta!
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping