Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Bild it

Logga in för att skriva en recension.

Recensioner

2015-09-17
Recensent: SPELEXPERTEN-Marcus
Bild’it är ett galet spel där man tävlar i att bygga olika konstruktioner med små lyftkranar. I spelet finns en mängd kort som talar om vilka konstruktioner som ska byggas med de delar som finns på spelplanen samt hur lång tid man har på sig att göra detta. Det går att spela både enskilt och i lag och spelarna/lagen har varsin spelpjäs på spelplanen. Hur många steg framåt man får gå avgörs av hur väl man lyckades med sitt bygge. Beroende på vart på spelplanen man hamnar så ska man bygga konstruktionerna på olika sätt, antingen med handen eller med huvudet! För att göra detta fäster man helt enkelt den lilla kranen i ett pannband. Spelar man i lag så har bägge spelarna i laget en varsin kran, som fästs i samma krok. Samma sak gäller om man bygger tillsammans med hjälp av huvudet. Då är det med andra ord samarbete av den högre skolan som krävs för att navigera kranen så exakt som möjligt. Ibland bygger man konstruktionerna en och en mot klockan, ibland inträffar en duell, där första spelaren/laget att bygga klart den aktuella konstruktionen vinner och får flytta fram på spelplanen. Först i mål vinner spelet!

Bild’it är ett suveränt spel eftersom det är otroligt enkelt att lära sig, fantastiskt roligt att spela för både barn och vuxna och att det passar utmärkt att bara plocka fram när andan faller på.
Man behöver absolut inte spela efter reglerna för att ha roligt här, utan kan helt enkelt skippa spelpjäserna och flyttandet av dessa för att bara spela dueller med en kompis tills man tröttnar.
Konstruktionerna har alla olika svårighetsgrader, vilket gör att detta spel passar utmärkt för alla åldrar. Det är ett spel som passar både som pedagogiskt spel för barn, som familjespel och som partyspel. Oavsett vilket är det en garanterad skrattfest som rekommenderas varmt!
2012-10-24
Recensent: niclasn
Helt galet roligt spel!
Provade det hos en vän för några dagar sedan, och jag kan säga att det var länge sen jag skrattade så mycket i vuxen ålder!
Ett måste varje familjs spelhylla.
Detta kommer bli en klassiker!!!
Logga in för att lämna en kommentar.
Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping