Kundsupport: vardagar 09-16
Telefon: 026-18 24 27
Leveranstid: 1-2 dagar
Frakt: 49:-

Wasgij-sortimentet har en helt annan uppfattning om vad pussel är. Istället för att följa traditionen och be pusslarna att pussla ihop samma motiv som den som är tryckt på lådan, bryter Wasgij formen - genom att utmana pusslarna att använda sin fantasi!

Läs mer om detta koncept längst ner på sidan.

Wasgij? #3 - Slumber Party! 1000 bitar
149:-
Wasgij? #2 - Imagine 1000 bitar
Pappussel med 1000 bitar.
149:-
Wasgij? #15 - Shoppingtime 1000 bitar
Pappussel med 1000 bitar.
149:-
Wasgij? Collectors Box #1 - 3x1000 bitar
Pappussel med 3 x 1000 bitar.
349:-
 
 

Wasgij Original

Det finns fyra olika begrepp i Wasgij-sortimentet. De är mycket olika varandra, men med ett gemensamt tema - bilden på lådan är inte den bild du kommer att pussla!

Det första konceptet, släpptes 1997, var Wasgij Original - det utmanande pusslet som kräver pusslarna att använda sin fantasi (och några ledtrådar som tillhandahålls) för att sätta sig in i den situationen som en viss karaktär befinner sig i på bilden på förpackningen. När pusslarna har gjort detta, måste de föreställa sig vad karaktären ser framför sig - det är den bild de får pussla ihop. Detta beroendeframkallande koncept är utformat för att hålla igång pusslarna att gissa rätt ända tills de har avslutat pusslet och är anledningen till att Wasgij är ett framgångsrikt varumärke.

Konceptet Wasgij Original, enbart, var inte tillräckligt för Jumbo - de ville gå än längre. Detta ledde till skapandet av Wasgij Destiny som sedan följdes ett par år senare av Wasgij Mystery.


Wasgij Destiny

Wasgij Destiny är ett "Time Travelling" koncept där pusslarna måste använda sin fantasi för att pussla ihop vad de tycker scenen på förpackningen kommer att se ut i nutid.


Wasgij Mystery

Det tredje konceptet är Wasgij Mystery - med den här måste pusslarna använda sin fantasi och pussla ihop vad som kommer att hända karaktärerna i nästa steg. Hur kommer bilden att se inom de närmaste minuterna?


Wasgij What If ...?

Wasgij What If ...? är det fjärde konceptet i Wasgij-sortimentet och lanserades i juni 2013. Detta Wasgij-koncept får pusslarna att använda sin fantasi för att pussla ihop vad de tycker scenen på förpackningen kommer att se ut om scenen förverkligas.

Spelexperten.com  |  Telefon: 026-18 24 27 (09:00-16:00)  |  E-post: info@spelexperten.com  |   Affiliate
© 2016 Spelexperten - tusentals Sällskapsspel/Brädspel
Vi är listade på ShopMania - Nätshopping